Na počítačích lze zkušební verzi stáhnout skrze program Origin. Stačí zvolit možnost „Get trial" - ZDE. Už byla spuštěna a vydavatel ji ukončí v pondělí 6. března v 19 hodin. Oproti Xbox One je ale omezena časově a obsahově. Hrát lze maximálně 10 hodin a k vyzkoušení je celkem pět map pro režim více hráčů, čtveřice herních režimů a dvě první kapitoly z příběhu.

Majitelé konzole PlayStation 4 žádnou možnost k otestování nedostali. Vydavatel blíže nesdělil, proč je zkušební verze omezena pouze na dvě platformy.

Také bylo odhaleno datum vydání balíčku They Shall Not Pass. Jedná se o první velký a placený přídavek pro Battlefield 1. Vyjde 14. března pro majitele Premium Pass, ostatní si ho budou moci zakoupit koncem měsíce.

Zdroj: Youtube

Hlavní novinkou je přidání francouzské armády a čtyř nových map, na kterých se právě nová armáda představí. Francouzi s sebou přinesou do boje vlastní tanky a také několik nových zbraní. Obsažen bude mód Frontlines, kde se postupně týmy „přetahují" o vlajky. Jakmile jeden tým zatlačí ten druhý do základny, tak stačí zničit telegrafní stanice a tím zvítězit.

Battlefield 1 vyšel minulý rok pro počítače a herní konzole Xbox One a PlayStation 4.

Grunex.com