Na trhu s herními periferiemi je velmi těsno. Existuje levná varianta, střední segment i premiové produkty. Drahý zpravidla sice znamená kvalitní, ale kde je ale ta „správná" hranice mezi kvalitou a cenou? Neplatíme zbytečně navíc jen za značku?

Podívejme se na herní příslušenství GX Gaming, které se prezentuje poměrně nízkou cenou a zajímavým kvalitním provedením v duchu hesla „Za málo peněz hodně muziky". Je-li vám tato značka sympatická, lajkněte ji ZDE.

Klávesnice Manticore

Pyšnící se moderním designem v černo červených barvách, nabízí klasické rozložení kláves a 8 makro tlačítky umožňující použití až 24 maker. Podsvícení klávesnice disponuje 16 miliony barev s možností nastavení intenzity jasu ve třech samostatných oblastech.

Za necelých 1300 korun povedený kousek vaší budoucí herní výbavy.

Zdroj: Youtube

Gila oboustranná myš

Podobně jako klávesnice je tato laserová myš vyvedena ve futuristickém designu pro praváky i leváky. V lokálních recenzích si vede velice dobře zejména díky kvalitním tlačítkům poskytujícím životnost až 8 milionu stisknutí, kvalitnímu snímači s nastavitelným DPI v rozmezí 200 až 8200 a rychlé odezvě.

Tento hlodavec se značkou škorpiona vás osloví i RGB podsvícením, variabilní hmotností, uživatelsky přívětivým softwarem Scorpion a cenou 1200 korun.

Stylový headset Zabius

Sluchátka s mikrofonem jsou kompatibilní s PC, MAC i konzolemi XBOX a Playstation. Kvalitní, čistý zvuk s hutnými basy zajišťují neodymové magnety a 40 mm měniče. Měkké náušníky přináší pohodlí a doplňují pěkný design spolu s červenými LED okraji a kovovou mřížkou na otočných náušnících.

Za cenu 1100 korun se opět dočkáte mnoho muziky.

Seznamte se s herními produkty GX Gaming na vlastní kůži! Navštivte ve dnech 13. až 16. listopadu Výstaviště Praha - Holešovice, kde se koná finále prestižního počítačového turnaje BenQ Grunex Challenge 2014. Zveme vás do stánku GX Gaming, plného jedovatých škorpionů!

Navíc máte možnost vyhrát ceny za více jak 150 tisíc korun! Po nákupu GX Gaming produktu se zaregistrujte na webu www.GeniusNarozeniny.cz a třeba se právě na vás usměje štěstí!

Čtěte také: Přijďte se už tento týden podívat na herní veletrh Hray! Expo

Grunex.com