Konzolová verze je rovněž zdarma, stačí tak hru vyhledat v digitálním obchodu, stáhnout a můžete se pustit do hraní. V základu se jedná o střílečku pro více hráčů, kde ale hlavní roli hrají jednotliví hrdinové. Volba hrdiny ovlivní vaše dostupné schopnosti, roli v týmu a mnoho dalšího.

Tvůrci svět Paladins popisují jako fantasy s prvky „starodávné technologie". Ve hře se tak mísí moderní sci-fi zbraně s těmi magickými, a to samé platí o herním prostředí. Rovněž hrdinové nabízí velkou rozmanitosti a nemusíte tak hrát pouze za lidského bojovníka.

Protože se jedná o on-line hru pro více hráčů, tak nesmí chybět tradiční postupování na vyšší úrovně. Studio do hry zapracovalo karty, které skrze hraní sbíráte a slouží k odemčení nejrůznějších bonusů. Ty následně mění, jak se Paladins hraje.

V neposlední řadě nechybí hromada kostýmů, abyste své postavy mohli odlišit, a tvůrci získali možnost účtovat skutečné peníze.

Zdroj: Youtube

Paladins můžete hrát na počítačích a konzolích Xbox One a PlayStation 4. Odkazy pro stažení a podrobnější informace naleznete na oficiálním webu hry - ZDE.

Grunex.com