Devadesátkový pop nabízel vedle sólistů různorodá tělesa: dívčí (Spice Girls, Destiny's Child, Atomic Kitten, Sugababes …), chlapecké kapely (Backstreet Boys, Westlife, 'N Sync, East 17, Boyzone, New Kids On The Block, Blue …), ale i smíšené skupiny (S Club 7, The Corrs, Ace of Base, A*Teens …).

Většina těchto skupin již dávno nevystupuje, ale zdá se, že nastal čas, kdy zase vstávají z mrtvých.

Backstreet Boys

Koncerty
25. května - Ace of Base, East 17, Mr. President
90s Explosion Open Air
Výstaviště Holešovice, Praha

22. června - Backstreet Boys
O2 arena, Praha

Ve stejné sestavě a s novým singlem se vracejí na pódia například Backstreet Boys, kteří se proslavili hity jako Everybody, Larger Than Life, I Want It That Way nebo As Long as You Love Me. Na 25. ledna zároveň oznámili vydání nového alba s názvem DNA. Do Prahy ho pak přivezou 22. června do vysočanské O2 areny. První vlaštovka z připravované desky dostala název Chances a jsou pod ní podepsaní producent Ryan Tedder a kanadský zpěvák Shawn Mendes.

Koncert kapely Rammstein v Eden Aréně 28.května.
Rammstein vydají po deseti letech novou desku

Backstreet Boys posledních 14 měsíců přerušovali natáčení pouze rezidentními koncerty v Las Vegas v rámci Backstreet Boys: Larger Than Life. Jejich angažmá ale 27. dubna 2019 skončí a boyband se přesune konečně i do Evropy. Nespornou devízou tohoto návratu je úplně stejné složení skupiny. Nebývá to moc časté.

Spice Girls

Comeback ohlásila i dívčí skupina Spice Girls. Z pětice se ovšem stane jen čtveřice, protože Victoria Beckham se rozhodla vzpomínkového turné nezúčastnit. „Mikrofon jsem už dávno pověsila na hřebík. A po pravdě, když přijdu na pódium, tak mám po takové době z toho mikrofonu strach,“ vzkázala kolegyním i fanouškům, kteří naléhali, aby si to ještě rozmyslela.

Westlife

Ve čtyřech pojedou comebackové turné i Westlife. Pátý člen Brian McFadden ze skupiny odešel už v roce 2004, tedy před rozpadem v roce 2012. Kapela v současné sestavě pojede od května do července turné po Velké Británii a Irsku. Vydá také desku nazvanou TBA, ale datum ještě není známé.

Nejslavnější skupiny 90. let
Zahraniční: Ace of Base, Atomic Kitten, Aqua, Backstreet Boys, Blue, Boyzone, Destiny's Child, East 17, Five, Hanson, N*sync, New Kids On The Block, S Club 7, Spice Girls, Sugababes, Take That, The Corrs, Westlife. 

České: Black Milk, Holki, Lunetic, T-Boyz. 

Peter Nagy - Pianko Tour 2018
Pianko. Peter Nagy vyráží na turné, představí se ve Zlíně a v Praze