"Zpráva nás zasáhla opravdu hodně. I když jsme o jeho vážném zdravotním stavu věděli, takhle rychlý konec jsme nečekali," sdělila Deníku Petra Černošková.

Mistr byl v Prostějově v posledních letech častým návštěvníkem, ať už v pozici účinkujícího nebo čestného hosta.

"Naše agentura s Karlem spolupracovala dlouhodobě. Napočítali jsme dvacet akcí, na kterých mistr vystupoval," říká dále Petra Černošková, manželka Miroslava Černoška, jenž je majitelem Agentury TK PLUS.

V roce 2011 vystoupil Karel Gott v Prostějově při příležitosti oslav 111. let tenisu v Prostějově
Na Karla Gotta vzpomínáme i na Prostějovsku. Přidejte se k nám

"Po letech spolupráce, jsem považoval Karla za svého osobního přítele. Je to obrovská ztráta milého člověka a stoprocentního profesionála," komentoval Miroslav Černošek a dodal: "Vedle několika koncertů, byl v Prostějově i na tenisových akcích. Naposledy byl hostem divadelního festivalu Aplaus v roce 2017."

Karel Gott jako velký tenisový fanoušek nechyběl ani na pražských exhibicích pořádaných prostějovskou agenturou.

"Byl například na loučení Radka Štěpánka, velký zájem měl o společnou fotografii s Novakem Djokovičem. Byli jsme opravdu dobří přátelé, poznala jsem ho jako člověka, který byl pro své fanoušky udělat cokoliv," uzavírá Petra Černošková. 

Na Karla Gotta vzpomíná i syn slavného zpěváka Pavel Novák ml. (na snímku Pavel Novák ml., Karel Gott a matka Pavla Nováka ml.)
Karel Gott byl legendou, na kterou národ nezapomene, říká Pavel Novák ml.