Spadla na něj kovová konstrukce s dekorací ve tvaru dvou obřích pistolí. Nyní už je ale v pořádku a fanouškům skutečně zazpívá. Vydal letos novou desku nazvanou Heaven Upside Down.

Jiří Stivín.
Jiří Stivín v Rudolfinu oslaví 75. narozeniny

Vystřídal už mnoho podob

Kritici ji přirovnávají k deskám Antichrist Superstar a Mechanical Animals. „Neměl jsem v úmyslu se vracet, ale všechno probíhá v kruhu. Na tuhle desku se hodí staré rčení, že ďáblovo největší tajemství je, že lidé nevěří, že existuje,“ okomentoval zpěvák nejnovější desku, která by měla být poslední.

Ilustrační snímek.
České dráhy vypraví první youtuberský vlak, určený je hlavně dětem

Od svých začátků na floridské rockové scéně v roce 1989 Marilyn Manson vystřídal mnoho veřejných podob gotický šok-rocker, člen satanského kultu, viník mnoha podob násilí ve školách, manipulátor, který vymývá dětem mozky, šílenec s make-upem… takhle ho alespoň vidí média.

Marilyn Manson je hudební a stylistický chameleón, který si nechal narůst dlouhé vlasy v období desky Antichrist Superstar v roce 1996, obnažil umělé poprsí a nechal se ovlivnit Davidem Bowiem, glamrockovou vizáží koncem devadesátých let.

Marta Kubišová.
Nová kniha představí statečné ženy

Na počátku roku 2010 si zas nechává dorůst vyholené obočí je impozantní s make-upem i bez něj. I dnes díky své již klasické tvorbě představuje „hrozbu pro nevinnou americkou mládež“.

Jeho fanoušci ale dobře vědí, že nabízí mnohem víc. Především ohromnou zábavu na jevišti i mimo něj a to po několik desetiletí. Marilyn Manson je talentovaný hudebník a umělec, muž, který se může právem chlubit hrdou přezdívkou The God of Fuck.