"Síť multiplexů Cinestar otevírá další sály, pražská Lucerna přidala sobotní odpolední projekci, českobudějovické kino Kotva, plzeňská Beseda a kino Central Hradec Králové přidávají další noční představení. Beznadějně vyprodané Brno otevírá další představení v kině Scala," uvedla Beverly.

Po dvou vyprodaných představeních v Pražském kině Lucerna distributor vyjednal i možnost dalších přidaných představení na sobotu.

Rammstein in Amerika je filmovým dokumentem o historii kapely, která jako jediná německy zpívající skupina dosáhla velkého úspěchu ve Spojených státech. K němu přispěl i fakt, že americký režisér David Lynch zařadil skladby Rammstein na soundtrack ke svému filmu Lost Highway. Po přestávce je dokument doplněn záznamem jejich koncertu v hale Madison Square Garden v New Yorku. Více informací se nachází na www.rammsteinvkinech.cz.

Čtěte také: Do Prahy po více než pěti letech dorazí skupina Rammstein

Chystaný pražský koncert Rammstein naplánovaný na 28. květen na fotbalový stadión Slavie byl za několik hodin vyprodán. Pořádající agentura Live Nation proto přidala druhý koncert 29. května. Agentura varovala zájemce o koncert, aby rozhodně nekupovali vstupenky mimo oficiálních předprodejů Ticketportal a Ticketpro, lístky by nemusely být platné. Podle zpravodajskému webu Českého rozhlasu se začalo se vstupenkami na internetu obchodovat hned po vyprodání prvního koncertu. Oficiální ceny od 1490 do 2250 korun se dostaly i na trojnásobek, jednu ze vstupenek prodávající nabízel dokonce za 26.716 korun. Prodávat vstupenky za několikanásobek pořizovací ceny neodporuje zákonu.

Do české metropole se šestičlenná skupina Rammstein vrátí po pěti a půl roce. Naposledy hrála v Praze v listopadu 2011, kdy se svou hlučnou a ohnivou show vyprodala O2 arenu.

Čtěte také: Pořadatelé varují před padělky na vystoupení skupiny Rammstein