Například deník The Times napsal, že hvězdě amerického lékařského seriálu je třeba poblahopřát k životnímu posunu k druhé lukrativní kariéře – od herectví k hudbě, kterým udělal radost mnoha svým příznivcům. Návštěvníci koncertů se výtečně baví Laurieho vtipnými glosami, aplaudují jeho výkonu za klavírem i osobitému zpěvu. Laurieho jistotou a oporou jsou skvělí hudebníci Copper Bottom Bandu.

Zdroj: Youtube

Praha zažije první koncert Hugha Laurieho a jeho kapely v pátek 26. července, druhý následuje v sobotu 27. července, vždy od 20 hodin v Kongresovém centru Praha. Velké evropské turné provází vydání druhého Laurieho alba Didn't It Rain, které vyšlo 13. května (v ČR Warner Music/Supraphon). Zachycuje ho na cestě ke zdrojům tradičního amerického blues, od těch opravdu velice starých až k těm nejsoučasnějším. Na desce a stejně tak i na koncertech vedle sebe znějí šlágry jako St Louis. Blues, I Hate A Man Like You, ale také novější kousky Wild Honey nebo  Changes.

Zbývající vstupenky na sobotní koncert Hugha Laurieho (páteční je už vyprodán) jsou v předprodeji v síti Ticket Art – www.ticket-art.cz  v cenách od 590 Kč.

(kul)