Peníze, které díky svým přátelům dala dohromady, poputují do střediska Betlém v Kloboukách u Brna, kde pečují o lidi se zdravotním postižením.

S lidmi z Betléma se setkala poprvé zhruba před deseti lety. „Byla jsem tam tehdy na koncertě a oni se starali o kavárnu a občerstvení. Obsluhovali nás a byli opravdu vstřícní a moc příjemní," vzpomíná Kuželová, která začínala svoji lékařskou kariéru v roce 1964 ve Zlatých Horách na obvodě a tamní dětské ozdravovně.

Na jižní Moravu zamířila o osm let později. „Pracovala jsem ve Tvrdonicích, Moravské Nové Vsi a nakonec jsem přesídlila do Lanžhota," ohlíží se lékařka, která u své profese i nadále zůstává, a to hlavně kvůli dětem.

Sama má jednoho už dávno dospělého syna. „Kdybych děti tolik nemilovala, mohla jsem být dávno doma. Můj vztah k nim je, myslím si, výjimečný. Za dobu mojí praxe v Lanžhotě už léčím v některých rodinách dokonce třetí generaci dětí," zamýšlí se činorodá žena.

Obálku s penězi chce Klobouckým předat osobně. „Už když jsem jim volala, že bych jim ráda předala dar, byli v Betlému hrozně rádi. Říkali, že se jim něco takového jen tak nestává. Čeká mě teď lázeňský pobyt a až se vrátím, tak jim to předám," plánuje pediatrička, která však zatím vybranou částku nechce prozrazovat.