Nehoda se stala krátce před 18:00. Jednasedmdesátiletý řidič vozu Audi při ní z neznámých příčin vjel vysokou rychlostí v pravotočivé zatáčce do protisměru. Následovala srážka s protijedoucími vozidly Opel Astra a Škoda Octavia.

Při nárazu upadly opelu dveře, které narazily do projíždějícího Renaultu Megane. Seniorovo audi se zastavilo až o nedaleký rodinný dům, který značně poškodilo. Důchodce byl s těžkými zraněními převezen do nemocnice, kde zemřel.

Na místě zasahovalo pět zdravotnických záchranných týmů. Ošetřovali tři mladé lidi, dva muže a ženu, kteří měli poraněné nohy i ruce. S pohmožděninami je převezli do nemocnic v Hodoníně a Kyjově. Další žena utrpěla povrchová zranění. V domě, který má asi narušenou statiku, nebyl zraněn nikdo.

Vyšetřování ukázalo, že jednasedmdesátiletý řidič audi způsobil ještě před vjezdem do Vnorov jinou nehodu. Asi kvůli rychlé jízdě zavadil pravou částí svého vozidla o zadní část před ním jedoucí dodávky. Nezastavil a velkou rychlostí pokračoval do obce, kde pak vznikla hromadná kolize.

Příčinu obou nehod by mohla pomoci objasnit nařízená soudní pitva řidiče. Škoda zatím nebyla vyčíslena.