Deník
VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Velikonoční sekanina

recept zaslala Jana Čuková, KLuky

13.3.2012
SDÍLEJ:

jarní receptyFoto: Bürgerová

ingredience:

200g uvařeného uzeného masa
200g uvařeného vepřového masa
200g uvařeného drůbežího masa
5 housek,hrst sekaných kopřiv,petrželky a pažitky
muškátový květ,pepř,sůl
5 vajec
100ml mléka

Postup:

5 housek nakrájíme na kostičky a zvlhčíme vývarem z masa,přidáme na kostičky nakrájené maso,hrst sekaných kopřiv,petrželku a pažitku. Okořeníme trochou muškátového květu,pepřem a promícháme. Zalijeme 5 vejci rozkvedlanými v mléce se špetkou soli. Promícháme a necháme 10 minut stát. Plech vytřeme tukem a naplníme směsí. V předehřáté troubě zvolna upečeme do zlatova. Dobrou chuť :-)

Autor: Kristýna Bürgerová

13.3.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Kateřina Perknerová.
11 9

Komentář Kateřiny Perknerové: Chraňte si hrdla i majetek, parlament zasedá

Lidé si přípomínali 17. listopadu v centru Prahy 28. výročí Sametové revoluce a následný pád komunismu. Národní třída
AKTUALIZOVÁNO
92 46

17. listopad: Pieta, demonstrace, koncerty. Lidé zaplnili ulice

Praděd pokryl sníh a pomníky hrdinů svíčky: prohlédněte si nejlepší videa

Podívejte se na krátký sestřih toho nejzajímavějšího, co zaznamenali redaktoři Deníku ve dnech 16. a 17. listopadu 2017.

Rekordní léto cestovek. Kam Češi letos létali nejvíc?

/INTERAKTIVNÍ INFOGRAFIKA/ Nejvíce Čechů v historii letělo letos v létě na dovolenou k moři.

Školákům pomáhají při výuce roboti. U dětí rozvíjí logické myšlení

Jsou drobní, blikají a poslouchají rozkazy. Na Základní škole Purkyňova ve Vyškově se školáci učí s pomocí malých robotů, takzvaných Ozobotů. Žáci se díky nim zábavným způsobem seznamují se základy programování.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT