Skiareál Boží Dar Neklid nabízí výborné podmínky pro lyžování a snowboarding. Na širokých upravených sjezdovkách leží v současnosti přes 70 cm přírodního sněhu. V provozu jsou všechny vleky, lyžuje se i o víkendech bez front. V termínu od 15. do 19. února bude na Božím Daru probíhat mistrovství světa Juniorů ve snowboardcrossu. Provozu sjezdovek a vleků se akce dotknou minimálně, pouze během víkendu 17. až 19. února bude na vleku Za Prahou umožněn přednostní průchod závodníkům.

Ve skiareálu Klínovec leží na sjezdovkách přes jeden metr sněhu. V provozu jsou všechny lanové dráhy, dále vleky E, F a pojízdné pásy v Hugově a Primáčkově dětském parku. Během února probíhá každý den večerní lyžování od 16:00 do 21:00 na vleku F. Ode dneška do neděle se na Klínovci konají závody pro veřejnost S ČT sport na vrchol. V provozu jsou pravidelné skibusy z Mariánské, Loučné, Háje, Kovářské, Božího Daru, Jáchymova a skibus mezi vrcholy Klínovce a Fichtelbergu. Pro běžkaře je připraveno všech 49 km běžeckých tras včetně běžecké magistrály z Horní Halže na Klínovec, s připraveným parkovištěm u Horní Halže.

Ve skiareálu Plešivec je kolem 80 cm sněhu. Lyžovat tady lze na šesti sjezdovkách z deseti, k dispozici bude o víkendu i nejdelší trať, téměř dvoukilometrová Hana do Pstruží. V provozu jsou všechny tři sedačkové lanovky.

Velmi dobré podmínky pro lyžaře nabízí rovněž skiareál Bublava Stříbrná, kde budou o víkendu k dispozici prakticky všechny sjezdovky a je na nich kolem 80 cm sněhu. Lyžaři tady najdou nový Apres Ski bar, umístěný přímo na modré sjezdovce Malý Bleiberg nad parkovištěm.

V provozu je také skiareál Snowhill v Mariánských Lázních s téměř půlkilometrovou sjezdovkou. Upravena je tady trať Slalomák i Krakonoška.

Za kvalitním lyžováním se můžete vydat i do Potůčků nebo do Perninku. V provozu je také skiareál Náprava v Jáchymově. Lyžuje se i na vrchu Háj u Aše na Chebsku.