Výrobce legendárních thonetek se stopadesátiletou tradicí navázal v posledních letech spolupráci s českými i zahraničními designéry. Výsledkem jsou designově nepřehlédnutelné výrobky, které pracují s jedinečnou technologií ohýbaného dřeva a sklízejí úspěchy na polích domácích i mezinárodních soutěží.

Hravě pojatá instalace v galerii Supermarket wc představuje především nové, oceňované výrobky, jakými jsou například židle Merano italského designéra Alexe Guflera, němý sluha Petalo od italské designérky Eugenie Minervy nebo židle 002 od Jaroslava Juřici, která je reminiscencí na slavnou židli No. 14.

Vystavené exponáty jsou v rámci expozice od okolního prostoru odděleny barevnými kruhovými plochami nalepenými na podlaze. Barevné kruhy s portréty jednotlivých designérů odkazují na ty, na nichž celý novodobý úspěch firmy stojí a jsou pod výrobky podepsáni.

Čelní stěna výstavního prostoru je věnována výrobnímu postupu ohýbaného nábytku. Ten je demonstrován na již zmiňované ikoně firmy Thonet - židli No. 14., kdysi nejoblíbenější kavárenské židli, jejíž nerozbitnost demonstroval sám zakladatel firmy Michael Thonet shozením z Eiffelovy věže.

Mladé návrháře přizvalo vedení firmy TON ke spolupráci s vědomím, že design je neodmyslitelnou součástí nábytku. Tento tah se největšímu nábytkářskému výrobci České republiky vyplatil. S vlnou mladých designérů přišla také řada významných ocenění jak na českém, tak na zahraničním poli.

Výstavní prostory galerie Supermarket wc jsou návštěvníkům k dispozici každý všední den od 13 do 18 hodin.