Ovšemže realita je vždy horší. Ale proč si kvůli tomu dělat legraci z chudáčka Andreje. Recesisté „oslavili" skvělé činy ministra Babiše. Vždyť víte, jak to těžce nese.

Druhý muž ANO Faltýnek se proto svého šéfa a zaměstnavatele zastal, dokonce v první osobě jednotného čísla: Nešel bych do koalice s někým, kdo chce rušit EET.

V první osobě? Měl by si vzít prášek. Jenže nemůže. Jemu podobní Pacienti přišli o lék. Zbytečně. Spolana se chce zbavit rtuti o pět měsíců později. Alespoň už víme, jak dlouho to bude v chemičce těkat. EET se ale neodpařuje, ani poločas jejího rozpadu neznáme. Prý snad po volbách.

Martin Kratochvíl.
Týdenní zkrat: Co s pornem v počítači

I když rtuťné inhalace halucinace nezpůsobují, nečekejte žádný rauš, spíš atmosféru jižní Moravy. Dýchne na vás nicota. Bizarní popis obcí v průvodci Brnem samozřejmě pobouřil starosty. Co se jim nelíbí, podobně to mají přeci i jinde? Vymírají okresy na severu. Odkud uteklo za čtvrt století nejvíce lidí? Jasně, že ze Sudet, jenže o tom ví i Angela. Osidlujte německý venkov, vyzvala migranty Merkelová. Evidentně by se nám nějaké představy, co s pohraničím dál, šikly.

K čemu vize, když stačí osvobodit vraha. Zeman vážně uvažuje o milosti pro Kajínka. Proto je k ničemu mávání na setkáních s Milošem při jeho zájezdové nekampani dopravní značkou Stop ovarismu. Pravidla silničního provozu se u nás přeci ignorují.

Navíc v Česku žijí jen dva druhy řidičů: agresoři a oběti. Máme důkaz. Spor o parkování: Zabiju tě, vyhrožoval řidič a sekáček na maso zasekl do kapoty. Muž prchal nejprve v autě, pak pěšky. Ale neutekl.

Zcela příčetným se pak z tohoto úhlu jeví přístup některých budoucích matek: Že je HIV pozitivní, řekla žena partnerovi až po otěhotnění.

Pevné nervy.

Co je to Zkrat? Zkratkovité a nekorektní asociace po přečtení titulků, které se minulý týden objevily na Denik.cz a Dotyk.cz. Vytučněný text jsou titulky. Zbytek jsou asociace.

Protest Inda proti servisu Škody.
Týdenní zkrat: Osel není příslušenství