Krátce po 17. hodině vyjížděli policisté spolu se záchranáři do Kubelíkovy ulice na Praze 3 ke zraněnému muži. Podle informací Deníku má jít o exposlance Dominika Feriho. Právě v této ulici na pražském Žižkově má totiž Feri svůj byt.

„Mohu potvrdit, že jsme do Kubelíkovy ulice vyjížděli ke zraněnému muži, který se pravděpodobně pokusil o sebevraždu. Byl převezen do nemocnice," uvedl policejní mluvčí Jan Rybanský. 

Dominik Feri.
Exposlanec Feri se stížností proti trestnímu stíhání neuspěl. Hrozí mu vězení

Podle mluvčí pražské záchranné služby byl pětadvacetiletý muž zraněn středně těžce. Na místo dorazila i záchranná lékařská posádka a inspektor. „Po celou dobu byl při vědomí, po nezbytném ošetření a zajištění na místě byl převezen do jedné z pražských nemocnic," uvedla Jana Poštová.

Policie se začala zabývat případem Feriho loni v červnu. Několik mladých žen ho obvinilo ze znásilnění. Exposlanec vinu i nadále odmítal. Podle posledních informací z 19. května státní zástupkyně Dominiku Ferimu zamítla stížnost proti zahájení trestního stíhání. Podle mluvčího Městského státního zastupitelství v Praze Aleš Cimbaly vyšetřování probíhá dále jako další fáze přípravného trestního řízení.