„V souvislosti s násilným trestným činem, při kterém zemřela žena, pátrají krajští kriminalisté po dvaačtyřicetiletém muži. Ten následně odjel ve voze Škoda Scala registrační značky 5L7-9685 neznámo kam,“ sdělil mluvčí pražských policistů Jan Rybanský s tím, že není vyloučeno, že se podezřelý pohybuje po celém území republiky, anebo mohl vycestovat do zahraničí.

Hledaný Petr K. z Liberecka je podezřelý z vraždy Zdroj: Policie ČRHledaný Petr K. z Liberecka je podezřelý z vraždy Zdroj: Policie ČRZdroj: Policie ČR

Hledaný Petr K. z okresu Liberec je vysoký 190 cm a má štíhlou postavu. Podle policie je ozbrojený a nebezpečný. Lidé by se neměli jej snažit kontaktovat či dokonce zadržet. Policie žádá svědky, kteří by mohli podat informace o místu, kde se vyskytuje, aby se obrátili na linku 158.

Kriminalisté na případu pracují a prozatím nelze poskytnout jakékoli další informace.

Jana Paurová se hledá už deset let. Během let proběhla řada pátracích akcí, policisté hledali ve Slavětíně a okolí také případné stopy
Stala se obětí vraždy? Matka čtyř dětí záhadně zmizela, pohřešuje se deset let

Policie v neděli 5. února zároveň policie odvolala pátrání po modrooké blondýně z Liberce, kterou postrádal její přítel. Spekuluje se, že by právě ona mohla být obětí zločinu. Vodítkem je stejný typ a barva auta, kterým podle informací z už odvolaného pátrání žena disponovala a kterým měl muž potom odjet z místa vraždy.

Policie spekulace zatím nepotvrzuje. „Pátrání po pohřešované ženě odvoláváme, našli jsme ji,“ uvedla pouze mluvčí Ivana Baláková.