Pro zraněného staršího muže spěchala i letecká záchranka. „Vrtulník nakonec ale neměl kde přistát, a tak bylo nutné dopravit zraněného pacienta k sanitce. Záchranáři se museli dostat nahoru na hřeben, staršího muže pak ošetřovali v nepřístupném skalním terénu," popsala zásah mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.Náročnou záchrannou akci absolvovali v neděli brzy odpoledne jihomoravští záchranáři. Na Babím lomu se totiž v těžce přístupném terénu zřítil muž z téměř desetimetrové výšky.Zdroj: ZZS JMK

Muže se středně těžkými poraněními pak záchranářům pomáhali snést k sanitce hasiči. „Za pomoc velmi děkujeme také dvěma turistům, muži a ženě středního věku, kteří záchranářům pomohli přinést zdravotnické přístroje a materiál až na místo zásahu. Jejich ochota a vstřícnost napomohla k rychlejšímu zákroku," poděkovala Bothová.

V nemocnici skončili tři lidé poté, co jejich auto v sobotu podvečer havarovalo na Brněnsku. Nehoda se stala na silnici mezi brněnským Útěchovem a Adamovem na Blanensku.
Řídil s víc než dvěma promile, převrátil auto na bok. Tři lidé jsou zranění