Bližší informace k nehodě jen pár minut po nahlášení poskytla policejní mluvčí Michaela Richterová: „Jedná se o čelní střet dvou osobních vozidel, a to právě v katastru obce Běleč mezi Nižborem a Lány. Na místo dopravní nehody byla vyslána letecká záchranná služba, neboť jsme dostali hlášení o zaklíněných osobách ve vozidlech."

Ještě při přistání vrtulníku policisté netušili, že dvěma pasažérům už život nezachrání. V jednom z osobních vozů cestovali dva mladí lidé. Jednadvacetiletý řidič utrpěl těžká zranění, jeho osmnáctiletá spolujezdkyně z nehody vyvázla s lehkým zraněním. V dalším z osobních vozů byla situace dramatičtější. Ze tří cestujících zůstal naživu pouze jeden. Čtyřiašedesátiletý řidič i dvaasedmdesátiletá spolujezdkyně na předním sedadle na místě zemřeli. Cestující na zadním sedadle střet přežil, ovšem s těžkým poraněním hlavy.

Jak potvrdila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová, dva lidé utrpěli při nehodě zranění neslučitelná se životem. "Jeden člověk byl s vážným poraněním hrudníku a hlavy transportován vrtulníkem do střešovické nemocnice. Další dva byli s vážnými zraněními odvezeni po ošetření sanitou do Motola. Utrpěli poranění břicha a páteře," sdělila mluvčí.

Přesná příčina této tragické nehody však zatím není známá a dopravní policisté ji prošetřují.

Místo dopravní nehody se uzavřelo, a proto řidiči mířící tímto směrem museli několik hodin využívat objízdné trasy po silnici číslo 2019. Krátce po jednadvacáté hodině už byla komunikace opět plně průjezdná.

Vozidlo skončilo po nehodě převrácené na střechu.
U Smečna havarovala řidička, auto převrátila na střechu

Kladno

Odpoledne se stala v sobotu na Kladensku i další nehoda. Tentokrát v Kladně na křižovatce u autobusového nádraží. Srazila se tam tři auta, jedno zůstalo převrácené na boku. Jedna žena utrpěla zranění žeber a byla převezena do nemocnice. Alkohol u všech řidičů vyloučila dechová zkouška.

Nehoda ve středu v podvečer Na Čubě  u Slaného na křižovatce Slaný-Smečno-Hrdlív-Kvíc.
Dopravní policisté vyjížděli celkem k jedenácti nehodám