Šedesátiletý muž neoprávněně bez plné moci provedl změnu v registru v květnu 2019. „Muž z Klatovska měl vozidlo svěřené od provozovatele podle ústní i písemné domluvy z měsíce března 2019 s tím, že vozidlo vlastní společnost, u níž byl uložen technický průkaz k vozidlu. Převod se uskutečnil z provozovatele na nového vlastníka, kterým byla firma zabývající se nabídkou a prodejem vozidel,“ popsala policejní mluvčí Dana Ladmanová s tím, že žadatel o převod neposkytl úřadu plnou moc s úředně ověřeným podpisem od skutečného předešlého vlastníka.

V Kaplici-nádraží málem smetl vlak auto, které uvízlo na kolejích.
VIDEO: Auto uvízlo mezi závorami na kolejích. Pomohl jiný řidič

Podle informací serveru Novinky.cz měl o změnu vlastníka vozidla Bentley požádal na klatovském úřadě 46letý cizinec, který měl od fotbalisty vozidlo půjčené od března 2019. Ten měl s Bentley havarovat v březnu 2019 na Domažlicku.

Limberský pak tvrdil, že po havárii dal cizinci plnou moc k vyřízení pojistné události a součástí jejich dohody měl být i prodej vozidla. Což však fotbalista podmínil doplacením leasingu. To se ale nestalo. Údajnou nehodu navíc také policisté uzavřeli s tím, že byla fingovaná, a cizince už státní zástupce obžaloval z pojistného podvodu.