„Silně podnapilý a agresivní muž sprostě nadával a vyhrožoval své bývalé partnerce zabitím. Po příjezdu policisté zjistili, že muž je ozbrojen několika noži a v domě se nachází další osoby. Pachatel začal vyhrožovat i policistům, operační důstojník proto na místo přivolal zásahovou jednotku. Ta překonala za pomocí beranidla vstupní dveře, vstoupila do domu a muže zpacifikovala. Násilník putoval do cely a hrozí mu pětileté vězení,“ sdělila policejní mluvčí Lucie Konečná.

Po příjezdu policisté zjistili, že muž je ozbrojen několika noži a v domě se nachází další osoby. Hlídka se pokusila s mužem navázat kontakt, ten se však nechtěl uklidnit a začal vyhrožovat i přivolaným policistům, operační důstojník proto na místo přivolal zásahovou jednotku. Ta překonala za pomocí beranidla vstupní dveře, vstoupila do domu a muže zpacifikovala.  Zkrotlého násilníka následně policisté přemístili do policejní cely a zahájili další úkony.

Vlak - Ilustrační foto
Vlaky mezi Pardubicemi a Hradcem stály kvůli srážce s člověkem tři hodiny

Muži hrozí za přečin nebezpečného vyhrožování  a přečin vyhrožování s cílem působit na úřední osobu až pět let za mřížemi.