V novém dvouhodinovém programu pod názvem Historický fenomén se představí ojedinělá drezúra tří afrických slonů. Cirkus Humberto je jediný v Česku, který má toto originální číslo na programu. Dále uvidíte africké zebry, asijské lamy, koně, medvědy, velbloudy, somálské lvy, dromedáry, a mnoho dalších zvířat, řekl syn ředitele cirkusu Hynek Navrátil.

Diváci uvidí vzdušnou akrobatku 

V novém programu cirkusu má premiéru i mladá hadí žena Amra Dungu z Mongolska, která ohýbá své tělo v neuvěřitelných směrech. Představí se mladé duo z Ruska Natalya & Filip, které předvádí neobvyklé vystoupení s rychlopřevlé­káním.

Diváci uvidí tango tanec Hula Hoop v podaní mladé Ukrajinky Inky Klachevske, či vzdušnou akrobatku Otiliu v kruhové hrazdě z Kolumbie. I tempo žongléra, který žongluje rukami a nohami včetně pěti fotbalových míčů Ludwig z České republiky.

Do šapitó se vejde až 1200 lidí 

Nebudou chybět ani veselé kousky klauna z Maďarska.. Dle slov Hynka Navrátila je to právě klaun, který tvoří polovinu úspěchu celého programu, který se obměňuje jednou za dva roky. V programu účinkují umělci z Ruska, Německa, Maďarska Ukrajiny, Mongolska, Kolumbie a samozřejmě i s České republiky.

Humberto postavil své šapitó na pláni naproti Thomayerovi nemocnici. Stan má průměr 32 metrů a vejde se do něj až 1 200 lidí. Představení začínají od čtvrtka 06. října do 20. listopadu.

Představení začínají:Ve všední dny v 17.00 hod. v sobotu od 16.00 hod. a v neděli od 11.00 hod. a 15.00 hod. V pondělí a úterý se představení nekonají.
Po celou dobu hostování cirkusu Humberto v Pražské Krči mohou lidé také navštívit a prohlédnout si zvěřinec, který je otevřen každý den od 9 hodin.