„Četba z knížky ‚O letadélku Káněti' ve mě spolehlivě evokovala čas a dobu svého vzniku, i mou tehdejší pozici dítěte na začátku dospělosti. Překvapilo mě, s jakou samozřejmostí jsem znovu přijímal všechna překvapivá fakta tohoto zvláštního příběhu, a moc by mě potěšilo, kdyby na tom byli posluchači stejně jako já," prozradil známý herec.

Veselé příhody Vojty, Anežky, Pepíčka, dědy Kozelky a psa Kocijánka patří do zlatého fondu české dětské literatury. Populární herec známý interpretací audioknihy Honzíkova cesta se i tentokrát skvěle zhostil vyprávění kouzelného příběhu pro malé i velké posluchače.

Václav Postránecký namluvil audioknihu O letadélku Káněti.Na závěr Václav Postránecký prozradil, jaký má vztah k létání: „Patřím k lidem, kterým se zdají létací sny. Moc jsem si přál usednout jednou jako pilot do kokpitu malého, třeba i bezmotorového letadélka. Moje žena ale létání všeho druhu, hloubkové potápění, horolezectví a jízdu na ‚Čopru', považuje za nepřiměřené riziko pro někoho tak dychtivého, jako jsem já. Nevzpomínám si v té souvislosti, že bych jí někdy, při svém snovém létání, pozval se trochu prolétnout," dodává s úsměvem.

2CD O letadélku Káněti vydalo vydavatelství Popron Music.