Díky, trenéreZdroj: ArchivPo dvou kolech hodnocení a těžkém rozhodování je vybrána šestnáctka zástupců trenérů mládeže, kteří mají šanci si to rozdat o titul Trenér mládeže 2020. Jejich postup do dalších bojů samozřejmě nestojí jen na zaslaných materiálech. Trenéři byli postupně ověřováni.

„Všichni trenéři, i ti kteří již byli v širším výběru, jsou těmi správnými reprezentanty trenérů dětí a mládeže. Jejich práce je nedocenitelná, tímto projektem se snažíme na ni upozornit,“ říká hlavní organizátor Petr Rydl.

Rudolf Rusiňák
V osmdesáti cvičí na hrazdě. Hudcovi musel Hitler podat ruku, říká

Nyní se na postupující přijede podívat štáb Díky, trenére. Nahraje si jejich tréninky a udělá přátelský rozhovor s nominovaným. Z natočených materiálů budou připraveny medailonky každého trenéra, které budou vycházet v průběhu léta.

Reakce trenérů z minulého ročníku:

Začátkem října bude vybrána porotou finálová osmička, která se 8. listopadu potká v Praze v boji o titul. Půjde jako v předchozích ročnících především o oslavu dětského trénování. Hrát se bude o ceny za 195 tisíc korun.

Šestinásobný paralympijský vítěz cyklista Jiří Ježek. Ilustrační foto.
Cyklisté pomáhají dětem. Cyklotour je báječná akce, říká Jiří Ježek

A kdo bude o ceny usilovat? Například kouč atletiky, který již jednou akcí prošel. Pozornost bude poutat také trenér fotbalu z anglického Portsmouth FC, silnou skupinu vyslal lední hokej, nechybí ani trenérka mažoretek z Blatné.

Díky, trenére zní celou republikou:

„Silnou stránkou projektu jsou jednotlivé příběhy. Těšíme se, až je opět zveřejníme celé společnosti. Věříme, že pokud trenéři uvidí práci, zkušenosti, radosti i starosti svých kolegů, může je to navzájem inspirovat a motivovat k další práci“ dodává Rydl.