"Fantastické! Těším se, až mi za ty roky dojde, co jsme všechno dokázaly," citoval mosteckou křídelní hráčku Martinu Vysloužilovou iDnes.cz.

Mostecké házenkářky tak přidaly do klubové sbírky v krátké době další úspěch. Nejprve vyhrály česko-slovenskou interligu, krátce nato slavily postup do finále Vyzývacího poháru. V tom se v květnu utkají s chorvatským Samoborem.
"Interligový titul je pro mě mnohem cennější, ale český je zase srdeční, protože to se zapisuje do historie," řekl trenér Dušan Poloz.

Právě Poruba dlouho dominovala interligové tabulce před Mostem, změnu ale přinesl lednový vzájemný souboj v Ostravě, kde díky brance Petry Vítkové Severočešky vyhrály 28:27. Tato zkušená pivotka přitom v minulé sezoně patřila mezi hlavní porubské opory na cestě za titulem.

Výhra v Porubě odstartovala jarní vítězné tažení Mostu. Baník stále zvyšoval náskok a první příčku v dlouhodobé části interligy uhájil i před Michalovci.

Už první nadstavbový zápas pak Černým Andělům přinesl jistotu mistrovského titulu. Svěřenkyně trenéra Poloze vedly už v poločase nad Porubou o šest branek a po závěrečném hvizdu propukl v hale další gejzír radosti. Do interligy přitom Baník postoupil teprve před třemi lety.