Příloha, která mezi fotbalovými fanoušky nemá obdoby. Deník tímto navazuje na své tradiční fotbalové speciály, které vydává před začátkem podzimní a jarní části všech amatérských soutěží.

„Tyto přílohy jsou vždy o soutěžích na úrovni od třetí ligy přes divize ke krajským přeborům. Nyní však jdeme ještě hlouběji, až do I.B tříd a okresních soutěží,“ říká Petr Koděra, který je v Deníku zodpovědný za sportovní zpravodajství.

Fotbalový deník jej plný rozhovorů, příběhů a unikátních zajímavostí, ke kterým se mohou dostat jen regionální sportovní reportéři z Deníku. Na stáncích jej čtenáři najdou už toto pondělí 12. října jako součást vydání Deníku, digitální předplatitelé však mohou číst online mnohem dřív.

"Všichni aktivní předplatitelé najdou tuto přílohu ve svých uživatelských profilech, budou si ji moci stáhnout a přečíst v digitální podobě již tento víkend," upřesňuje Petr Koděra.

Do svého předplatitelského účtu se dostanete takto:

1. Nejprve se ZDE přihlásíte přes svůj e-mail a Vámi zvolené heslo

2. Pokud jste přihlášeni, klikněte na mobilu v pravém horním rohu displeje na menu a poté ve spodní části displeje na tlačítko "Můj účet" (na desktopu se na tlačítko "Můj účet" dostanete tak, že kliknete v pravém horním rohu obrazovky na svůj profil a poté se Vám rozbalí nabídka s tímto tlačítkem)

3. Ve svém účtu pak klikněte na záložku "Speciální přílohy ke stažení"

4. Teď už stačí jen nastavit svůj "domovský" Deník (pokud jej nastavený ještě nemáte) a pak si otevřít přílohu z Vašeho kraje   

Pokud ještě nemáte své digitální předplatné, můžete si jej jednoduše pořídit. Navíc ušetříte za první měsíc, protože měsíční předplatné nyní nabízíme v akci za 1,- Kč. V praxi to znamená, že za úvodní měsíc zaplatíte pouze symbolickou korunu, výhody však čerpáte v plném rozsahu. Předplatné si můžete pořídit ZDE.