Vepřové na hruškách

Suroviny:

100 g vepřové kotlety
1 bílá cibule
1 hruška
40 g modrého sýra typu niva
1 mrkev na nudličky
1 petržel na nudličky
1 lžicka oleje
Snítka čerstvého tymiánu
Sůl
Pepř
Rýže

Postup:

Maso opečeme na pánvi na olivovém oleji, osolíme, opepříme. Veškeré ingredience naskládáme do pekáčku. Promícháme s tymiánem a necháme zapéct pod pokličkou v pekáčku, dokud maso nezměkne. Jako přílohu podáváme rýži.

Všechny speciály z edice kondice lze zakoupit na eshopu https://eshop.kondice.cz/

Předplatné časopisu Kondice lze objednat ZDE.

A na webu Kondice.cz najdete stovky cvičebních videí, podcasty s odborníky a denně nové články o zdraví a psychologii.