Soutěž má celkem čtyři semifinálová kola, pořádaná kromě Zlína také v Olomouci, Brně a Plzni. Přijďte si nejen užít skvělý večer plný zábavy, krásy a talentu, ale především podpořte favoritku z vašeho kraje! Vstupenky je možné zakoupit již teď na www.missok.cz

Průběhem všech semifinálových večerů vás provede báječná moderátorská dvojice Eva Decastelo s Petrem Šimkem.

Uvidíte skvělou choreografickou show vytvořenou na míru letošním účastnicím, uslyšíte specificky ztvárněné moderní písně a samozřejmě nebude chybět ani promenáda v plavkách!

Dívky budou při nápaditých disciplínách muset prokázat notnou dávku improvizace a kreativity, protože konkurence je opravdu vysoká a korunku krásy může nakonec získat jen jedna.

„Letos jsme si dali záležet na tom, aby každé semifinále mělo noblesní atmosféru a konalo se v zajímavých prostorách,“ prozradili pořadatelé.

Stylové zlínské semifinále se tedy bude konat na Hotelu Baltaci, přičemž atmosféra večera se ponese v duchu Black&White.

V Miss OK nehledáme pouze další královnu krásy, ale ve spolupráci se středními školami pomáháme získat studentům, kteří se podílí na realizaci soutěže, cennou praxi v oboru. Samotné účastnice díky tomu budují mimo jiné své prezentační a komunikační dovednosti.

Prodej vstupenek bude probíhat na místě, doporučujeme si je však zajistit s předstihem na webu www.missok.cz, jelikož kapacita sálu je poměrně omezená.  

Finálový galavečer proběhne na Zámku Mikulov 1. června 2019 a završí tak letošní ročník Miss OK.

Tržnice Pod kaštany ve Zlíně.
Nové tržiště má být příští rok. Lidé můžou hlasovat kde bude dočasné