Před místem, které zůstalo průjezdné pouze jedním jízdním pruhem, se vytvořila kolona spojená s desítkami minut čekání. Srážka se obešla bez zranění, ale ne bez úniku provozních kapalin. Navíc se stala ještě nehoda na Štěrboholské spojce, kde ve směru od Černého Mostu k Barrandovu zůstal před sjezdem na Štěrboholy po havárii tří osobních aut neprůjezdný levý jízdní pruh.

Opravdu jen chabou útěchou pro čekající řidiče mohlo být, že v tom nejsou sami. Ranní nehody zbrzdily dopravu na příjezdu k hlavnímu městu i na dalších dálnicích. Ve směru od Benešova to byly nehoda na 12. kilometru D1 a střet čtyř osobních aut na 19. kilometru Pražského okruhu před sjezdem na Řeporyje. Směrem od Berouna se zase stálo na D5 kvůli havárii na Pražském okruhu u sjezdu na Ořech. Řidiče mířící ku Praze po D7 od Slaného pozdržela nehoda tří osobních aut na třetím kilometru. Kolony se nevyhnuly ani dálnici D8 – a jak jinak: rovněž ve směru do metropole. Pět aut se střetlo v levém jízdním pruhu před sjezdem na Březiněves.

S obtížnou situací na silnicích je přitom třeba počítat i v dalším období – řidiče totiž prověří příchod počasí nabízejícího skutečně zimní podmínky na vozovkách.

V Osíku u Litomyšle vybírají dárky pro děti z chudších rodin.
Kde Ježíšek moc nenaděluje, tam děti potěší krabice od bot