Dubečnice není jedním z dalších standardních projektů developerského bydlení. Nutno podotknout, že lokalita a celkový koncept obytných jednotek, tedy dvojdomů a luxusních vil, splňují vše, co lze od moderního bydlení očekávat.


Centru i přírodě nadosah
Roztoky u Prahy jsou ideálně situované. Díky rázu přírody v těsném okolí tvoří Dubečnice přesně ten harmonický celek, kde se v ideální míře kombinuje možnost útěku z rušného města při zachování bezvadné dostupnosti centra jak autem, tak MHD. Dech beroucímu okolí dominuje naučná stezka, která prochází skrze dvě chráněné přírodní památky – Tiché údolí a Roztocký háj. Nutno podotknout, že jen málo pražských žáků má možnost do slohových prací popsat zurčení potůčku, jež se líně táhne podél svých břehů porostlých jemným mechem tak barvitě, jako právě děti residentů lokality Dubečnice.
Bezevšího patosu se nadále tomuto již dokončenému developerskému projektu musí přiklepnout i zmiňovaná perfektní dostupnost Prahy a bezvadná občanská vybavenost. Nákupní centrum Tesco je dostupné během pár minut pouhou chůzí, větší obchodní centra do 20ti minut jízdy autem. Samozřejmostí je pošta, policie, soukromé i státní školy a školky, jazykové školy, lékárna a kvalitní soukromá nemocnice s množstvím specializovaných oddělení od praktického lékaře přes rehabilitace až po neurologii.

Nadstandard od rohožky po střechu
Developeři projektu Dubečnice neměli v úmyslu využít každý metr čtvereční pozemků do poslední pídě a vytvořit tak další místo koncentrované zástavby. Ve všech domech a vilách je dbáno na dostatečné soukromí a pohodlí rezidentů. V aktuální etapě projektu jsou k dispozici dvojdomy a rodinné vily.
Dvojdomy se zastavěnou plochu 162,8 m2 a pozemkem až do velikosti 466 m2 nepatří mezi klasické projekty developerského bydlení. Velice účelně řešený prostor při základním rozvržení 5+kk počítá i s pracovnou pro možnost, že jeden z manželů bude pracovat doma. Samozřejmě je brána v potaz individualita řešení pro rozvržení vnitřních prostorů dle uvážení každého residenta. Stavby jsou dokončeny do fáze holodomu. Developer Amadet a.s., který za projektem Dubečnice s hrdostí stojí, nabízí pro dokončení jak svůj tým odborníků, kteří mají četné zkušenosti s domy z první etapy projektu Dubečnice a z jiných projektů, tak možnost dokončit interiér s jinou stavební firmou.
Vily o rozloze 306,38 m2 s pozemkem až 1 063 m2 v kombinaci s extrémně lukrativní lokalitou se šplhají na přední příčky zájemců o nadstandardní bydlení. Právě luxus, který na sebe nestrhává pozornost okázalou a nevkusnou výstavbou je dnes tím nejžádanějším.
http://www.dubecnice.cz/

KOMERČNÍ PREZENTACE