Cena za data se pak liší podle toho, jestli dáváte přednost zakoupeným balíčkům dat s pokrytím 3G v síti Vodafone a nebo neomezenému mobilnímu připojení s pokrytím 4G/LTE v síti T-Mobile.
Jednoduše a pohodlně ze svého domova nebo kanceláře můžete přes webové stránky http://www.ceskybezdrat.cz objednávat až do konce roku 2015 v AKCI:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

►  datově neomezené mobilní připojení Eri – 4G/LTE za cenu od 198 Kč / měs.

(v síti 4G/LTE od T-Mobile).

Tato Služba je určena pro ty zákazníky, kteří nechtějí neustále hlídat zakoupený datový balíček, ale chtějí mít jistotu, že mobilní připojení bude nejen kvalitní, stabilní a zabezpečené, ale také datově neomezené. Se Službou Eri – 4G/LTE se zákazníci nemusí již bát, že spadnou do tzv. FUPu, kdy rychlost po vyčerpání balíčků dat klesá pod prakticky málo využitelnou mez. Zákazníci u EriMobile tak mohou pohodlně po celou dobu ze svého mobilního zařízení využívat např. bankovní služby, GPS mapy nebo email aj. služby internetu.
Služba je vhodná i pro pracovníky v IT, kdy díky této službě mohou provádět např. vzdálenou správu svého PC nebo i celé firemní LAN sítě (možnost objednání veřejné statické IP adresy společné i pro více SIM karet).

Služba Eri – 4G/LTE je určena pro mobilní přenosné zařízení typu „chytrý telefon", tablet nebo notebook zákazníka podporující LTE. Koncovým zařízením je SIM karta EriMobile – 4G/LTE (vylamovací o velikosti typu 3 v jednom).

Rychlost připojení je možné volit z celkem 6-ti přednastavených možností podle zvoleného typu Služby Eri – 4G/LTE
Popis viz.: http://www.eri.cz/mobilni-pripojeni-lte-1 .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
► neomezené volání z mobilního telefonu v rámci ČR od 432 Kč / měs.
(volitelně v síti Vodafone nebo T-Mobile)

Tato AKCE je určena pro ty zákazníky, kteří přemýšlí o změně mobilního operátora ve svém třeba i širším okruhu rodiny nebo ve své firmě a chtějí mít jistotu nízkých nákladů za volání. Stačí objednat 4 a více nových mobilních tarifů Eri – Panter L, M nebo S včetně balíčku neomezeného volání v ČR a měsíční cena se sníží ze standardních 552 Kč / měs. na velmi příjemných 432,- Kč / měs. / SIM.
Popis viz.: http://www.erimobile.cz/bonusy .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

► pevné připojení Eri–ADSL/VDSL s rychlostí připojení od 5 do 44 Mbps s prvními dvěma měsíci zdarma.

Tato AKCE je určena pro ty z Vás , kteří přemýšlí o změně poskytovatele pevného nebo Wi-Fi Internetového připojení ve své rodině nebo firmě a chtějí mít jistotu, že pevné připojení bude kvalitní, stabilní a zabezpečené a současně ušetří za první dva měsíční paušály bez nutnosti se zavazovat na 12 nebo více měsíců.
Popis viz.: http://www.eri.cz/adsl-vdsl-shdsl .

Veškeré informace jsou dostupné na webové adrese: www.eri.cz nebo www.erimobile.cz . Rovněž lze kontaktovat přímo obchodní oddělení společnosti Český bezdrát s.r.o. na email: obchod@eri.cz, telefonicky v pracovních dnech od 8.00 do 22.00 hod. na tel: 770 710 007 nebo na bezplatné tel. lince 800 138 138.

Veškeré ceny jsou již koncové vč. DPH.

KOMERČNÍ PREZENTACE