Protože právě oni umějí vybrat vhodné vybavení pro psy i kočky, do interiéru i ven, a protože vědí, jak důležitá je pro nás důkladná péče o srst i zuby. A samozřejmě musejí být pro každou legraci!

Při chytrých hrách jsme ve svém živlu a můžeme při nich ukázat, co všechno v nás vězí. V případě nás pejsků nejlépe se sadou překážek pro nejrůznější hry a cvičení. Obsahuje překážku, čtyři slalomové tyče a tunel. A ať už dráhu postavíte jakkoli, vždy to je veliká psina a užijeme si mnoho radosti. Pohyb nám svědčí, máme jej opravdu rádi a potřebujeme ho.

Číči na tu „drezůru" ale moc nejsou. Kdepak! Pro ty se mnohem lépe hodí udice s myší na gumovém provázku. Myška obsahuje přídavek šanty kočičí, která probouzí chuť k hraní. A když už to micku omrzí, je tu ještě pytlík na hraní. Bude si v něm hrát, schovávat se, občas si tam i schrupne, ale vždy bude maximálně spokojená.

Najdou se ale i věci, které milujeme jak my pejsci, tak i kočičky. Třeba rukavice pro péči o srst, abychom byli fešáci. Nebo míček na pamlsky, ze kterého vždy vylovíme nějakou tu dobrotu. Nic se ale nevyrovná hřejivému pelíšku – protože doma je doma.

Ať už jde o hračky nebo šikovné doplňky, pro všechny výrobky značky Tchibo platí vysoká kvalitativní měřítka. Textilie nepouštějí barvu, hračky jsou vhodné na kousání, připravené na vysokou zátěž a nehrozí u nich, že by se z nich uvolnily části s ostrými hranami. Navíc všechny použité materiály samozřejmě prošly testy, zda neobsahují škodliviny. To vše pro dobrý pocit nás čtyřnohých i Vás dvounohých.

Tuhle kolekci chovatelských potřeb si – na mou duši, na psí i kočičí uši – opravdu nesmíte nechat ujít!