Hudební „recyklační" klub Samosebou.cz vám přináší pořádnou nálož songů od nadějných domácích kapel, které kromě hudby spojuje také i to, že jim třídění odpadů není cizí.

CD Ekompilace je výběrem těch nejlepších songů od nepříliš známých kapel současnosti, o jejichž kvalitách se můžete přesvědčit na vydaném nosiči, který vychází v nákladu 20 tisíc kusů.

A kdy začínají jednotlivé křty? V listopadu se můžete těšit na 6 křtů, které se konají po celé České republice, a to 1.11. v Barráku v Ostravě, poté 4.11. HardRock Cafe- Praha, dále 8.11. v klubu Žlutý Pes v Pardubicích, 21.11. v KD Vltavská- Č. Budějovicích, 28.11.v Buena Vista v Plzni a závěr proběhne  29.11. v hudebním klubu Melodka v Brně.

Tento speciální večer budou křtít Ekompilaci oblíbené skupiny Koblížc!, Too late, The Snuff, Final Fiction, či Mistake, které vám dohromady nabídnou dlouhotrvající zábavu už od 17. Hodiny a to až do půlnoci. Tyto kapely najdete samozřejmě na desce Ekompilace, na které je celkem 20 tracků od 10ti kapel.

Bez peněz do hospody můžete pouze díky Ekompilaci. Vstup je opravdu zdarma po celý večer a navíc každý dostane cd nosič Ekompilace. Pojďte s námi pokřtít cédéčko Ekompilace v Ostravě, a to hned 1. listopadu 2012. Na první křest se těší ostravský klub Barrák.

Pokud vás zajímají informace o třídění a recyklaci odpadů, více se dozvíte na www.jaktridit.cz. Najdete nás také na facebooku pod heslem Má to smysl, třídím odpad.

KOMERČNÍ PREZENTACE