Proč si teplo neužít i v sychravých a mrazivých dnech bez stresu ze složitého zatápění a čekání, než se místnosti trochu ohřejí, abychom se mohli uvelebit v pohodlí křesla či pohovky a v klidu si užívat?

Sunny
Řešením je pořídit si správná kamna. LS teplovzdušná kamna jsou ta pravá. Jsou nejúčinnějšími teplovzdušnými kamny na trhu.Díky vestavěnému výměníku tepla s ventilátorem a dvoukomorovému spalování jsou kamna schopna vytápět dvakrát větší prostor, než klasická kamna o stejném výkonu a to velmi rychle.

Čím jsou LS teplovzdušná kamna tak výjimečná?
Alfou a omegou úspěchu LS kamen je spojení kvalitního tělesa kamen s tepelným výměníkem a ventilátorem pro přenos tepla mezi plameny a vzduchem. Jednoduchý princip je nesmírně efektivní. Kamna mají dvojí plášť a systém vzduchových komor, v nichž dochází k intenzívnímu ohřevu vzduchu. Lehký ohřátý vzduch stoupá v teplovzdušných rozvodech nahoru a je s podporou ventilátoru rozváděn systémem teplovzdušného vytápění do jednotlivých místností vytápěných kamny, anebo jen do okolí kamen.

Popis funkce a spalování TROPIC

Výsledkem je překvapivě rychle vytopený prostor. Jakmile se totiž plášť kamen chvíli po zatopení rozpálí, začne horký vzduch podle fyzikálních zákonů prudce stoupat nahoru a nasává se studený vzduch spodní částí kamen. V krátké chvíli se tak místnost naplní teplým vzduchem, který teplem akumuluje stěny i všechny předměty a vy si teplíčka můžete užívat na svém oblíbeném místě.

LS kamna jsou schopna vytápět dvakrát větší prostor, než klasická kamna o stejném výkonu, a to velmi rychle – teplo se totiž nedrží jen v bezprostředním okolí kamen.

Výhodou LS teplovzdušných kamen je i fakt, že jedněmi kamny je možné vytápět několik místností. A to díky přímého napojení na teplovzdušný rozvod. Přitom se nemusíte obávat sítě složitých nevzhledných a drahých trubek a otopných těles. Nejsou potřeba.Falco Eco

Zaplesá tak srdce nejednoho chalupáře, pro které byly trubky, v nichž v zimě hrozilo zamrznutí vody, noční můrou.

Dvoukomorové spalování: perla LS horkovzdušných kamen
K dokonalosti LS kamen přispívá dvoukomorové spalování, díky kterému dochází k maximální účinnosti hoření. Dřevo nehoří jenom ve spodní komoře, ale dřevoplyn je spalován

také v horní komoře, přes kterou musí procházet. Po aktivaci zplyňovacího procesu

se těžiště spalování přesouvá do nereztitanové zplyňovací trubice v horní části spalovacího

prostoru. Výsledkem je maximální účinnost – více než 80 %, ale také minimální objem zbytkového popela a navíc dlouhé intervaly přikládání (až 8 hodin). Díky tomu

také dochází k velké úspoře paliva (30––50% při srovnatelném výkonu) a snížení obsahu plynů, prachových částic s minimálním dopadem na životní prostředí.

LS kamna: kvalitní český výrobek
TropicFirma LS KAMNA z Hubenova u Strakonic vyrábí a prodává pět řad teplovzdušných kamen: Tropic, Falco, Turbo, Rapid a Sunny. V každé řadě mohou zákazníci vybírat z množství typů v různých designech vhodných jak do obýváků, hal, chalup, tak do všech prostor, kde nesmí být otevřený oheň, jako jsou dílny, truhlárny, karosárny, sklady.
Všechna LS teplovzdušná kamna jsou patentována, atestována a vyráběna ze žáruvzdorného materiálu o síle 5 a 4 mm.

Podrobné informace o teplovzdušných kamnech firmy LS KAMNA najdete na internetových stránkách www.ls-kamna.cz. Tady si také můžete v klidu v galerii vybrat požadovaný typ, seznámit se s technickou specifikací, cenami a klidně si hned požadovaná kamna objednat. Firma vám je doveze až domů, od 20 000,-Kč dokonce zdarma.

KOMERČNÍ PREZENTACE