Také jej můžete znát z populárního pořadu o vaření a gastronomii České televize Kluci v akci. Při vaření klade důraz na maximální jednoduchost, tradiční kuchařské postupy a čerstvé suroviny.

Filip Sajler má za sebou praxi ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru i v České republice.

V poslední době se věnuje projektu Pankrácký Rynek, kde si můžete na jednom místě zakoupit kvalitní potraviny a zároveň ochutnat pokrmy, které se z těchto potravin vaří. Více na http://www.pankrackyrynek.cz/.

"Pankrácký Rynek je místo, kde si můžete nakoupit poctivé potraviny. Přívlastkem „poctivé" máme na mysli takové potraviny, které jsou kvalitní.

To nemusí nutně znamenat BIO – i když i s touto kvalitou se u některých výrobků setkáte. Jde spíš o poctivost při jejich výrobě. Budeme dbát na to, aby v Pankráckém Rynku prodávali jen takoví obchodníci, kterým kromě zisku jde především o to, aby zákazník byl spokojený, protože si nakoupí kvalitní a nešizené potraviny," odpověděl na jednu z otázek čtenářů Sajler.

Otázky a odpovědi najdete ZDE.