Instalace a servis tepelných čerpadel
Realizujeme výstavbu tepelných čerpadel jak pro rodinné tak pro bytové domy dle požadavků zákazníků. V nabídce máme pouze kvalitní prověřené výrobky a poskytujeme záruční i pozáruční servis.

Instalace kondenzačních plynových kotlů
Zajišťujeme komplexní řešení pro vytápění bytů, domů i nebytových prostor. Zpracujeme prvotní analýzu a studii proveditelnosti, zhotovíme projektovou dokumentaci, pomůžeme s financováním a výstavbou zařízení a následně zajistíme provoz, servis a údržbu celého systému.

Prodej akumulačních kamen, přímotopů a bojlerů
Elektrotepelná zařízení různých značek prodáváme v naší prodejně v Jungmannově ulici, Praha 1, kde si můžete výrobky prohlédnout, popř. i vyzkoušet. U vybraných zařízení zajišťujeme i montáž a demontáž, vč. odvozu a ekologické likvidace.

Instalace a servis osvětlení
Zhodnotíme energetickou náročnost stávajícího osvětlení a navrhneme nové řešení včetně ekonomické efektivnosti a investičních a provozních nákladů. Samozřejmostí je následná realizace projektu na klíč. Dále nabízíme revize a opravy osvětlení a poradenství v oblasti řízení a regulace osvětlení.

Elektroinstalační práce
Díky kvalifikovaným pracovníkům a technickému zázemí zajistíme rychle a za příznivou cenu veškeré činnosti související s dodávkou elektřiny. Obnovujeme dodávku, zřizujeme nebo rekonstruujeme odběrná místa pro přímé i nepřímé měření elektrické energie, rekonstruujeme hlavní domovní vedení a bytové rozvody. Vyřídíme také potřebné formality při jednání s příslušným distributorem elektřiny.

Kompletní nabídku a podrobné informace o energetických službách od PRE naleznete na www.premereni.cz/sluzby nebo nás kontaktujte na +420 733 143 143, servis.prem@pre.cz.

KOMERČNÍ PREZENTACE