V období uplynulých čtyř sezón lze vysledovat zvyšující se zájem o půjčování elektrokol. Tento zájem je jednoznačně podložen na jedné straně rostoucím počtem výpůjček a na straně druhé – té důležitější – rostou i tržby. Aktuálně disponuje půjčovna 23 elektrokoly a třemi elektrokoloběžkami, což z ní činí půjčovnu s největším výběrem elektrokol v České republice.

Pátá sezona je v mnoha ohledech pro PREkolo zlomová. Pomyslný „štafetový kolík" přebírá od CEP PRE v rámci interních změn ve Skupině PRE nový útvar společnosti PREměření. Půjčovna však bude i nadále působit v Jungmannově ulici jako doposud a největší výhoda – sleva pro zákazníky PRE ve výši 50 %, navzdory úpravám v ceníku, zůstává! Dochází však ke zrušení tzv. testovacích hodin zdarma. Nově bude hodinová výpůjčka zpoplatněna symbolickou částkou 100 Kč pro zákazníky PRE. Tento krok by měl zájemce motivovat k dlouhodobějším výpůjčkám a zároveň pokrýt servisní náklady.

HUGO Bike - nejpůjčovanější elektrokoloběžka

HUGO Bike - nejpůjčovanější elektrokoloběžka

K úpravě ceníku došlo na základě analýzy dosavadního fungování půjčovny, které je detailně sledováno v měsíčních „Statistických zprávách o stavu projektů Skupiny PRE v oblasti e-mobility". Nutno dodat, že navzdory úpravám jsou stále ceny výpůjček pro zákazníky PRE nejnižší na trhu. Nehledě na to, že tak kvalitní elektrokola (SCOTT, HAIBIKE, KTM, CUBE, STEVENS a další) žádná jiná půjčovna v České republice ve své nabídce nemá. I přes zmiňované úpravy bude stále půjčovna PREkolo především „image záležitostí" Skupiny PRE, jejímž posláním je především distribuce elektřiny v hlavním městě a její prodej.

Sezona půjčování elektrokol začala oficiálně od března a potrvá do konce října. Tak si přijeďte jízdu na kole s podporou elektřiny vyzkoušet.

PREkolo - Rok pátý


KOMERČNÍ PREZENTACE