Proexpres

Odkup společností v dluhu, konkurzu i v likvidaci

Víte, kdy nastal čas provést převod zadlužené společnosti? Pokud pociťujete pokles poptávky eskalující tlak ze strany věřitelů je na místě vyhodnotit situaci a rozhodnout se pro správné řešení. Pokud nevidíte východisko, je pro vás vhodnou variantou odkup či převzetí firmy.

Převezmeme vaši zadluženou, ztrátovou, problémovou či jinak nepohodlnou firmu, odkoupíme celý obchodní podíl, zajistíme změnu statutárních orgánů, popřípadě změnu názvu společnosti či změnu sídla.

Odkupujeme jakkoli zadlužené společnosti, převzetí je možné včetně výroby, úvěrů, leasingů, zaměstnanců, movitého i nemovitého majetku.

Převod zadlužené společnosti vám přinese:

• Možné převzetí spol. i v insolvenci, konkurzu, likvidaci
• Časovou rezervu odstup od provozních nesnází
• Prostor pro přínosnější aktivity ve vašem podnikání
• Nové sídlo společnosti a změnu názvu
• Očištění jména i sídla
• Právní servis a daňové poradenství

Převod zadlužené firmy vám zajistí zproštění odpovědnosti. Více informací naleznete na našem webu.

Pronájem společnosti s ručením omezeným či akciové společnosti

Vzhledem k rostoucímu zájmu o pronájem firem vám nabízíme statutární orgány (jednatel, společník) či celé společnosti tak, abyste bez jakýchkoli problémů a okamžitě mohli podnikat bez toho, aby na vás dopadaly negativní důsledky plynoucí z neúspěchů vaší firmy.

Jelikož jsme na našem trhu více než deset let a zaznamenali jsme řadu kladných referencí, dovolujeme si garantovat spolehlivost, diskrétnost, záruky a věrohodnost.

Vše je právně i notářsky podloženo a zajištěno. Vice se dozvíte zde

Prodej společnosti na klíč

Prodáváme české ready made společnosti s garancí absolutní bezdlužnosti za bezkonkurenční ceny a výhodných podmínek.

Česká akciová společnost se běžně zakládá se základním kapitálem ve výši dva miliony korun, což je desetinásobek běžného kapitálu potřebného pro založení české s.r.o.. Akciová společnost tak budí větší dojem síly a stability. Nejčastějším důvodem jejího pořízení však bývá možnost anonymního vlastnictví, to znamená, že její akcie jsou vedené „na majitele", nikoli „na jméno". Z právního hlediska je jako majitel společnosti vnímán ten, kdo se dostaví na valnou hromadu se 100 % akcií, což je podle potřeby a možností skutečného akcionáře buď sám akcionář či jeho právní zástupce, který je oprávněn totožnost akcionáře neprozradit.

Společnost s ručením omezeným máte možnost koupit za konečnou cenu 27 tisíc Kč.

Akciovou společnost si můžete pořídit za konečnou cenu 78 tisíc Kč.

Prodej evropských společností

Evropská společnost (societas europeae) vzniká nejčastěji buď fúzí dvou společností z různých států Evropské unie, nebo jako dceřiná společnost již založené evropské společnosti. Oproti české akciové společnosti má minimální základní kapitál zhruba o polovinu vyšší (přes tři miliony korun) a pro její anonymní vlastnickou strukturu skrze akcie na majitele stačí obsadit jednočlenné představenstvo a jednočlennou dozorčí radu. Evropská společnost je moderní a bezpečný způsob podnikání – neváhejte tedy a kupte ji od nás ještě dnes.

Prodáváme evropské společnosti s garancí absolutní bezdlužnosti za konečnou cenu 99 tisíc Kč.

Více informací o prodeji společností na klíč jsou na našem webu zde.

Poskytnutí sídla firmy v Praze

Poskytnutím sídla v Praze získáte reprezentativní prostory na prestižních pražských adresách, na něž si lze zaregistrovat sídlo společnosti. Sídlo firmy na takové adrese zvyšuje její image a důvěryhodnost u potenciálních obchodních partnerů a zároveň snižuje pravděpodobnost a frekvenci kontrol úřadů, neboť pražské úřady jsou samozřejmě poměrně vytížené.

Více informací a ceny naleznete na našem webu zde.

Kontaktujte nás

Zaujala vás naše nabídka? Nebo máte dotazy či potřebujete pomoc? Tak neváhejte a kontaktujte nás. Naší velkou předností je profesionalita a dlouholetá zkušenost, proto se náš vyškolený personál nejlépe postará o co nejrychlejší a nejefektivnější řešení vašeho problému a samozřejmě s veškerou pečlivostí.

PROEXPRES

Ing. Martin Kuťák
telefonní číslo: +420 724 721 111
web: www.proexpres.cz
adresa:
Týnská 21
110 00 Praha 1

KOMERČNÍ PREZENTACE