Výrobky Repelent PREDATOR jsou testovány přímo v terénu a to, že fungují naprosto spolehlivě, potvrdily testy ze záplavových oblastí lužních lesů, rodišti milionů komárů a klíšťat. Byly vyvinuty pro ničím nerušený pobyt v přírodě i v extrémních podmínkách. Repelent PREDATOR jsou spreje v praktickém obalu, které snadno umístíte třeba do kapsy. Je možné je aplikovat na pokožku i oděv s dlouhotrvajícím účinkem. Dokážou spolehlivě odpudit komáry i klíšťata a tak vás ochránit před nebezpečnými nákazami. Příjemně voní, jsou šetrné k pokožce a vhodný pro děti už od 2 let.

Pro dlouhodobý pobyt v přírodě s extrémním výskytem nebezpečného a obtížného hmyzu doporučujeme PREDATOR MAXX plus. Jako nejúčinnější repelent na trhu dokáže chránit pokožku až 8 hodin a oděv dokonce až 7 dní. Je nepostradatelným pomocníkem na místech s vysokým rizikem nákazy přenášené hmyzem, jakou je např. malárie nebo západonilská horečka. Bezpečně chrání i při vysoké fyzické zátěži a hmyz nejen odpuzuje, ale také hubí.

Spolehlivou ochranou pro děti je RepelentPREDATOR JUNIOR.  Aerosolový repelent proti komárům, klíšťatům, muchničkám i vši dětské k aplikaci na pokožku, vlasy  i oděv. Neobsahuje alkohol a díky tomu je vhodný pro ochranu dětí už od 3 měsíců a to i pro osoby s citlivou pokožkou. Vyniká delikátním složením a jemnou parfemací. Navíc obsahuje UV filtr pro ochranu pokožky před sluncem.

Pro lovce, turisty i cestovatele

PREDATOR OUTDOOR IMPREGNACE

Ať už se chystáte na ryby, pod stan nebo jen tak do lesa, je dobré správně se vybavit. Spolehlivou ochranu poskytuje PREDATOR OUTDOOR IMPREGNACE, účinný repelent 3v1 s voděodolným, hubícím a hmyz odpuzujícím účinkem. Výrobek je testován při dlouhodobém pobytu v přírodě myslivci, lesními dělníky, cestovateli i rybáři. Odpuzuje, paralyzuje a hubí komáry, klíšťata, mouchy, muchničky, ovády, tiplíky i další hmyz, vyskytující se běžně v přírodě. Aplikuje se na oděv, obuv, celty, stany, spací vaky nebo moskytiéry, které současně impregnuje. Outdooroví nadšenci určitě ocení i fakt, že je ideální pro  impregnaci kvalitních materiálů s funkční membránou typu Goretex, Sympatex nebo Klimatex. Přípravek PREDATOR OUTDOOR IMPREGNACE je určen k dlouhodobé ochraně i v extrémních podmínkách, kde spolehlivě působí až 28 dní i po vyprání. Jeho účinek potvrdily rozsáhlé testy SZÚ Praha, ale také nezávislé testování jedinců přímo v terénu. Výrobek není určen k aplikaci na pokožku, není parfémován. Je vhodným pomocníkem jak pro rybáře, myslivce, dělníky v lese i na poli, tak pro cestovatele a všechny, kteří mají rádi pobyt v přírodě a kempování.

www.vitar.cz

KOMERČNÍ PREZENTACE