Pro partnera

Sportovní hodinky
Luxusní hodinky pro outdoorové nadšence a sportovce nabízí Suunto. Model Ambit představuje špičkovou kombinaci pro všechny aktivity spojené s měřením tepu stejně jako pro sporty, kde je důležité plánování a sledování trasy. Hodí se pro běžce, atlety a pro cyklisty. Je to pomocník pro treking a turistiku, stejně jako pro horolezce a paraglidisty. Určitě osloví i lyžaře a to jak běžkaře, tak sjezdaře a snowboarďáky. Model pro každého aktivního člověka.

Hodinky Suunto

Více na Sportisimo.cz

Svetr s jelenem
Možná si vzpomenete na film Deník Bridget Jonesové, ve kterém se Mark Darcy objevil ve vtipném vánočním svetru. Tak proč podobným dárkem neobšťastnit i svého partnera! Svetr s jelenem Kama má tradičnější vzhled, je jemný a neškrábe, což muži ocení. A ženy ocení zase to, že je antibakteriální a bez zápachu. Navíc výroba podléhá nezávislému ekologickému standardu Bluesign.
Svetr s jelenem

Více na Sportisimo.cz

Pro maminku/partnerku

Dámské lední brusle Head Donna
Vhodné pro rekreační bruslení, se svrškem ze syntetické kůže. Velvet podšívka pro teplo a pohodlí, pěnové polstrování na jazyku, nový vnitřní tvar pro vyšší komfort, nerezový nůž. Zkrátka skvělý dárek pro maminku i aktivní babičku, která se chystá bruslit sama i s vnoučaty.
Dámské brusle

Více na Sportisimo.cz

Sportovní peněženka
Drobný dárek, který potěší. A nová peněženka je přece vždy potřeba! Vybírat můžete z řady vzorů a značek. Mezi nimi nechybí Adidas, Nike, Reebok či Loap. Velký výběr najdete na e-shopu i na prodejnách SPORTISIMO.

Více na Sportisimo.cz

Pro tatínka

Cyklocomputer Sigma
Milujte tatínek jízdu na kole? Pak je tu skvělý tip. Multifunkční cyklocomputer pro všechny vášnivé cyklisty. Automaticky se spouští i zastavuje, ukazuje aktuální teplotu, je vybaven funkcí zálohování pomocí paměťového čipu.
Cyclocomputer

Více na Sportisimo.cz

Zimní námořnická čepice
Kšiltová pletená čepice Kama Kamakadze z žebrového úpletu s jemným proužkem je k dostání ve dvou barvách a uni velikosti, a tak padne skvěle na každou hlavu. A protože až 50 % ztráty tepla uniká z těla přes hlavu a krk, tatínek ji v zimě jistě ocení.
Zimní čepice

Více na Sportisimo.cz

Pro děti

Lyže a lyžáky
Pořídit dětem vlastní lyžařskou výbavu se vyplatí. Zvlášť, když SPORTISIMO nabízí jedinečný projekt Nestárnoucí lyže a lyžáky. Kupte dětský lyžařský set ELAN RACE PRO SPORT + EL 4.5 nebo dětskou lyžařskou obuv ALPINA J2 nebo ALPINA J4 za výhodnou cenu a využijte do dvou let možnosti výměny setu nebo obuvi za zvýhodněnou cenu 999 Kč. Dbá se na bezpečnost vašich dětí – lyžařský set vám vymění včetně nového vázání.
Nestárnoucí lyže

Více na Sportisimo.cz

Chránič páteře Scott
Teenageři, které milují rychlou a nebezpečnou jízdu na lyžích, jistě ocení chránič páteře. Model Scott SOFT ACTIFIT LIGHT VEST PROTECTOR v provedení vesta má nastavitelné popruhy pro maximální pohodlí a ochranu.
Chránič páteře

Více na Sportisimo.cz

Pro babičky a dědečky

Kulich s velkou bambulí
I babičky mohou být moderní! A taková dámská zimní lifestylová čepice Puma REID BEANIE je pro ně originálním dárkem. Moderní design a kvalitní materiály – to jsou výhody tohoto super kulichu s bambulí.

Více na Sportisimo.cz

Pánské lední brusle
Pro aktivní dědečky, kteří se chtějí udržet v kondici. Pánské hokejové brusle Reebok Endure II SRO. Jde orekreační brusle, vhodné pro začátečníky. Vložka je anatomicky tvarovaná a kopíruje tvar chodidla. S nožem z nerez oceli.

Pánské brusle

Více na Sportisimo.cz

KOMERČNÍ PREZENTACE