Lidé na kandidátce KDU-ČSL jsou zkušení politici, pracovití lidé a profesionálové z nejrůznějších oborů. Je to tým, který spojují zkušenosti z komunální i krajské politiky. Kandidátka KDU-ČSL reaguje na současnou situaci, kdy je nutné koncentrovat energii k prosazení sociálně tržního hospodářství jako rozumné alternativy jak proti bezohlednému kapitalismu, tak proti nezodpovědnému socialismu. Sociálně tržní hospodářství postavilo na nohy blízké Bavorsko, je tedy na čase přesvědčit voliče o tom, že pokud se chtějí mít jako v Bavorsku, musí také takto volit.

Lídrem kandidátky je krajská předsedkyně KDU-ČSL Olga Haláková, starostka historického města Bečova. Na druhém místě je Ing. Marek Poledníček, ostrovský zastupitel, dlouholetý ředitel Domu kultury v Ostrově, dnes manažer lázeňského informačního centra SPA Info Jáchymov. Následují další osobnosti z řad KDU-ČSL. Potěšující je osobní podpora několika nezávislých kandidátů, jako například velice známého a oblíbeného poutníka Petra Bindera Hrocha, starosty Žlutic Mgr. Václava Slavíka, starosty Kraslic Ing. Zdeněka Brantla nebo starostky Otročína paní Marie Šaškové. Ti všichni jsou dlouhá léta našimi příznivci. V první pětce kandidátů je také předseda Hnutí O co jim jde!? Ing. Otmar Homolka, koaliční partner z posledních krajských voleb. V neposlední řadě je velice významná podpora hnutí ALTERNATIVA, které je známé svojí velkou aktivitou a nekompromisností v boji proti nejrůznějším neřádům.

Karlovarská kandidátka je dostatečně silná na to, aby svými hlasy pomohla navrátit KDU-ČSL do Parlamentu, kam vždycky patřila, a jsme přesvědčeni, že opět patřit bude.

7 DŮVODŮ PROČ VOLIT KDU-ČSL

PODPORA ZAMĚSTNANOSTI
Snížíme cenu práce pro absolventy škol, ženy po rodičovské dovolené a lidi v předdůchodovém věku.

OCHRANA PŘED LICHVOU A EXEKUCEMI
Výrazně omezíme odměny exekutorů a zakážeme půjčky s úrokem nad 20 %

NIŽŠÍ DANĚ PRACUJÍCÍM RODIČŮM
Obnovíme společné zdanění manželů a zvýšíme slevu na dani pro dítě.

ZACHOVÁNÍ KVALITY ZDRAVOTNÍ PÉČE
Do ročního ochranného limitu započítáme všechny poplatky a doplatky např. léků.

SPRAVEDLIVÝ DŮCHOD ZA PRÁCI A VÝCHOVU DĚTÍ
Prosadíme důchodovou reformu zohledňující nejen finanční odvody na pojistném,
ale i počet vychovaných dětí.

ZVÝŠENÍ KVALITY POTRAVIN
Zavedeme přísné tresty za nedodržování složení výrobku, které je uvedeno na etiketě.

KONEC ZNEUŽÍVÁNÍ STÁTU
Zamezíme zneužívání sociálních dávek, zejména příspěvku na bydlení a stanovíme limity odměňování manažerů státních podniků.

Podrobné a aktuální informace naleznete na předvolebním webu www.navratkdu.cz

KOMERČNÍ PREZENTACE