Nový Skiareál Plešivec je jedním z nejhezčích skiareálů v České republice a láká návštěvníky na moderní technologie včetně umělého zasněžování, rychlých lanovek, skiservis a další služby. Tentokrát navíc areál ožije testovací akcí ATOMIC SALOMON SKITESTING 2014.

Již od ranních hodin bude pro návštěvníky Plešivce připraveno k testování špičkové lyžařské vybavení, a to v dostatečném počtu – 86 párů lyží značky Atomic a 91 párů lyží značky Salomon. Mnohé z nich přitom získaly mnohá ocenění na odborných veletrzích a stránkách renomovaných lyžařských magazínů. Na své si navíc přijdou i snowboardisté, neboť k výpůjčce a testování budou i zde k dispozici „prkna" značek Nikita a Salomon.

Kalendář ATOMIC SALOMON SKI TESTING 201415. února 2014 Skiareál Plešivec, Krušné hory
22. února 2014 Skiareál Dolní Morava
1. března 2014 Ski areál Ještěd

K půjčení lyží budete potřebovat vratnou zálohu 2000 Kč a dva doklady a dobrou náladu na testování lyží a snowboardů. Půjčování lyží a snowboardů je zcela zdarma.

Nejen testováním živ jest lyžař a tak se návštěvníci skiareálu mohou těšit na módní přehlídky oblečení od Salomonu, které návštěvníkům představí taneční skupina T-bass třikrát denně (v 10.30, ve 12.00 a ve 13.30 hodin). V Mercedes-Benz relax zóně přímo pod svahem bude připraveno občerstvení zdarma, odpočinková lehátka a soutěže o krásné ceny od této automobilky. Každý, kdo si půjčí lyže k testování, bude zařazen do losování o hodnotné ceny od značek Atomic a Salomon – tombola se bude vyhlašovat třikrát za den! A aby toho nebylo málo, ve stanu Mercedes-Benz budete mít možnost ochutnat všechny možné příchutě nealkoholického piva BIRELL.

Pro více informací navštivte stránky www.skitesting.cz a nebo sledujte facebookové stránky akce (https://www.facebook.com/skitesting).