Pudinkové kokosky: 4 bílky, 250 g moučkového cukru, 250 g strouhaného kokosu, ½ sáčku vanilkového pudinkového prášku, tuk na vymazání plechu. Bílky ušleháme s cukrem v páře, potom pomalu přidáváme kokos smíchaný s pudinkovým práškem. Na hodně vymazaný plech klademe lžící kopečky. Pečeme ve středně vyhřáté troubě. Tyto kokosky nejsou tvrdé, mohou se hned jíst.

Vločkové rohlíčky: 100 g hladké mouky, 200 g ovesných vloček, 40 g vanilkového pudinku, 100 g másla, 50 g mletého cukru. Ovesné vločky dvakrát umeleme, přidáme mouku, pudink, prášek a cukr. Zamícháme máslo (můžeme přidat lžíci mléka). Těsto vyválíme, tvarujeme rohlíčky a pečeme na lehce vymazaném plechu do růžova ve středně vyhřáté troubě. Horké obalujeme ve vanilk. cukru.

Vanilkové rohlíčky: 36 dkg polohrubé mouky, 24 dkg tuku Hera, 9 dkg cukru. Zpracujeme těsto, tvoříme rohlíčky (z dávky vyjde asi přes 100 rohlíčků). Upečeme a teplé obalujeme ve vanilkovém cukru. Rohlíčky jsou velice dobré a křehké.

Arašídové trubičky: 2 balíčky dětských piškotů, 3 balíčky arašídů v cukru, 2 vejce, 2 bílky, 1 lžíce kakaa, 1 lžíce moučkového cukru, čokoláda, krém. Arašídy a dětské piškoty umeleme. Přidáme k nim bílky, vejce a kakao, vypracujeme těsto a vyválíme na 2 mm silnou placku. Rádýlkem ji rozkrájíme na obdélníčky, posypeme cukrem, stočíme do tvaru silnějších trubiček a necháme zaschnout. Potom je máčíme v rozpuštěné čokoládě a plníme pařížským nebo máslovým krémem