Proč jste se rozhodla podnikat?

Pracovala jsem jako učitelka na základní škole, ale život mi zkomplikovaly zdravotní problémy, kvůli kterým jsem se dostala až do invalidního důchodu. Postupně se můj zdravotní stav zlepšoval, ale nikdo mě nechtěl zaměstnat. Proto jsem se pustila do podnikání.

Hlasujte pro Dobrého podnikatele
Celkového vítěze soutěže MAKRO Dobrý podnikatel, který získá hlavní cenu 100 000 korun, vybere odborná porota. A nebude mít lehké rozhodování. Do rozhodování o tom, kdo dostane Cenu veřejnosti, se můžete zapojit i vy. Pro svého favorita hlasujte celé září na:
www.dobrypodnikatel.cz

Co všechno vaše firma nabízí?

V roce 2009 jsem založila studio Kamarád, které poskytuje služby pro rodinu a domácnost. Nabízíme doučování a hlídání dětí i úklidové práce. Neustále naši nabídku rozšiřujeme, teď například nově nabízíme k doprovodům dětí i péči o seniory. Navíc pořádáme akce pro děti různých věkových kategorií: výlety, příměstské tábory nebo dílničky.

Jaké máte plány do budoucna?

Chtěla bych vybudovat velké rodinné centrum s kompletními službami pro všechny generace. Aktuálně zaměstnávám dva lidi a ráda bych vytvořila ještě další dvě pracovní místa s flexibilními úvazky. Plánuji také vybavit dětskou hernu novými hračkami a didaktickými pomůckami.

Děláte i něco navíc pro své okolí…

Studio pomáhá maminkám z azylového domu, dětem z Fondu ohrožených dětí i sociálně slabým rodinám. Prostor i vybavení herny je pro tyto děti zdarma. Charitativními sbírkami různého druhu přispíváme nemocným a handicapovaným dětem.

Více o studiu Kamarád se dozvíte na www.studiokamarad.ic.cz

Zdroj: Youtube