Zíváte v průběhu celého dne, usínáte při poradě, na schůzkách a někdy máte dokonce pocit, že usnete i ve stoje. Pak ale přijde večer a vy ne a ne usnout. Zní vám to povědomě?

Odpovězte správně na otázku a 5 soutěžících vyhrává

Kolik procent L-theaninu obsahuje HAPPY DREAMS?

A) 30%
B) 50%
C) 5%

Správné odpovědi zasílejte na číslo 9001107. Cena sms je 7 Kč. Technicky zajišťuje ATS, www.platmobilem.cz, (infolinka 296 363 199) . Tvar sms DEN DREAM AneboBneboC JMENOaPRIJMENI ADRESA PSC. Ze všech odpovědí zaslaných od 27.6. do 29.6. 2015 vybereme 50., 60., 70.,80. a 90 správnou sms, která vyhrává

Moderní doba je plná stresu a proto není nijak překvapující, že nespavostí či jinými poruchami spánku, trpí až polovina lidí. A procento se neustále zvyšuje. Nespavost vás ale může psychicky zničit! Vyvolává totiž v mozku změny, jako by byl pod vlivem alkoholu. Lidem, kteří spí méně než pět hodin denně, dokonce hrozí až dvojnásobné riziko úmrtí z nejrůznějších důvodů. Pokud chcete vystoupit z řady nespavců, vyzkoušejte nový doplněk stravy Happy Dreams.

Doplněk Happy Dreams byl přímo vyvinut k pomoci dosažení hlubokého a uvolněného spánku. Díky unikátní kombinaci několika přírodních surovin, se po takové noci budete cítit jako znovuzrození!

Součástí doplňku stravy je zelený čaj s 30% obsahem L-theaninu, který v mozku navozuje stav hluboké relaxace a zároveň se postará o to, abyste ráno vstávali svěží, odpočatí a plní energie. Zvyšuje také aktivitu alfa vln, čímž dokáže přispět k dobré kvalitě spánku. Meduňka lékařská pro změnu snižuje stres a uklidňuje a zpříjemňuje spánek. Podobné blahodárné účinky na váš spánek mají i další obsažené bylinky jako jsou buřina srdečník, kozlík lékařský či dobromysl obecná.

Vyzkoušejte nový doplněk stravy Happy Dreams a opět si užívejte plnohodnotného a klidného spánku.