Stačí jen správně odpovědět na otázku:

Jak se nazývá proces ve výrobě, který Moravské brambůrky nevyužívají, protože při něm dochází k "vypláchnutí" charakteristické bramborové chuti a je charakteristický pro výrobu chipsů?

A. Chipsování
B. Blanšírování
C. Vyplachování

Nápovědu hledejte na www.hobza.cz

Správné odpovědi zasílejte na číslo 9001107. Cena sms je 7 Kč. Technicky zajišťuje ATS, www.platmobilem.cz, (infolinka 296 363 199).

Tvar sms DEN CHIPS  AneboBneboC JMENOaPRIJMENI ADRESA PSC. Správné odpovědi zasílejte od 11.12. do 13.12.2017, vybereme 50.,100., 150. správnou sms

Zlatavé lupínky jsou připravovány z výběrových odrůd brambor a smaženy výhradně na řepkovém oleji. Před smažením jsou odstředěny od vody, což je technologicky velmi náročný a strojně unikátní proces, jehož vývoj trval 15let. Právě tento proces ponechává brambůrkům pravou bramborovou chuť a aroma.