Stačí jen správně odpovědět na otázku a tři soutěžící vyhrávají.

Jak se jmenuje hlavní účinná složka přípravku Polyversum Biogarden?

A) Gardenum pythigandrum
B) Pythium oligandrum
C) Polyversum pythiosa

Nápovědu hledejte na www.biopreparaty.eu.

Správné odpovědi zasílejte na číslo 9001107. Cena sms je 7 Kč.

Technicky zajišťuje ATS, www.platmobilem.cz, (infolinka 296 363 199).

Tvar sms DEN ZAHRADA AneboBneboC JMENOaPRIJMENI ADRESA PSC. Ze všech odpovědí zaslaných od 20. 6. do 23. 6. 2016 vybereme 10., 50., 100., správnou sms.

Polyversum Biogarden

České hospodyňky a zahrádkáři si oblíbili pěstování ovoce a zeleniny na vlastních záhoncích a zahradách. Často se však musejí vypořádat se škůdci, kteří úrodu napadají. Český biologický fungicidní přípravek Polyversum Biogarden proti plísňovým chorobám rostlin bojuje s houbovitými parazity zcela bez chemie, a tak zaručí sklizeň bez nebezpečných pozůstatků chemických látek, téměř v bio kvalitě.

Pozitivní účinky biofungicidů v boji proti plísňovým chorobám rostlin ocení všichni zahrádkáři a pěstitelé, kteří chtějí sklidit zdravou úrodu bez použití chemie. Postřik Polyversum Biogarden je založen na čistě přírodním mikroskopickém houbovém organismu, který se ve velmi nízkých koncentracích přirozeně nachází v půdě.

Vzhledem k čistě biologickému účinku nelze ošetřené rostliny škodlivě předávkovat, preparát totiž neobsahuje toxiny a na ošetřených rostlinách či plodech nezanechává škodlivé zbytky chemických látek. Neohrožuje tedy ani včelstva. Polyversum Biogarden nemá žádnou ochrannou lhůtu, což znamená, že kdykoli po aplikaci postřiku lze plody sklízet a po opláchnutí je ihned konzumovat.