Originální živou show kombinující film, krasobruslení, akrobacii a loutkářství, která debutovala v roce 2012 a od té doby se s úspěchem představila v mnoha zemích světa, můžete shlédnout od 1. do 2. února 2014 v pražské O2 Aréně.

Stačí jen správně odpovědět na otázku: „Jak se jmenuje mamut z filmu Doba ledová?"

a)      Manny

b)      Diego

c)      Chlupáč

Správné odpovědi zasílejte na číslo 9001107. Cena sms je 7 Kč. Technicky zajišťuje ATS, www.platmobilem.cz (infolinka 296 363 199). Tvar sms: DEN LED  AneboBneboC JMENOaPRIJEMENI ADRESA PSC.

Ze všech odpovědí zaslaných od 12. 12. 2013  do 20. 12. 2013 vybereme 100.–119. správnou odpověď, která vyhrává dvd s filmem Doba ledová, 130.–153. správnou odpověď, která vyhrává balení Choco balls od firmy Bona Vita a 170.–179. správnou odpověď, která vyhrává dvě vstupenky na Dobu ledovou v O2 Areně.

Nová zábavná show

Představení Ice Age Live! Mamutí dobrodružství je zbrusu nová zábavná show pro každého ve věku od jednoho roku do 99 let. Děj příběhu je založen na třech celovečerních filmech, které vidělo snad každé dítě. Můžete se těšit na setkání s notoricky známými postavičkami, jako jsou mamut Manny, lenochod Cid, šavlozubý tygr Diego a mnoha dalšími. Celé představení bude samozřejmě uváděno s kvalitním českým dabingem.

Známí tvůrci

Ice Age Live! A Mammoth Adventure produkoval a režíroval jeden z nejvýznamnějších „Live" režisérů, který má na kontě taková představení, jako je například Cirque du Soleil - Ka či Dralion, a není jím nikdo jiný než pan Guy Caron, zatímco pod scénářem, hudbou a texty k písním jsou podepsáni Ella Louise Allaire a Martin Lord Ferguson (Cirque du Soleil, Holiday on Ice a APM Music). Kostýmy vytvořil Michael Curry (Cirque du Soleil, Walt Disney, Olympijské hry).

Velký krok

„Je to velký krok v rozvoji naší společnosti a skvěle splňuje naše ambice produkovat ty nejlepší představení pro publikum na celém světě a pracovat s těmi největšími profesionály. Tímto projektem jsme opravdu velmi nadšeni," uvedl Caspar Gerwe, generální ředitel společnosti Stage Entertainment Touring Productions, která představení produkuje.

Joop van den Ende, prezident a zakladatel Stage Entertainment, dodává: „Jsem velmi hrdý na spojení s Twentieth Century Fox. Jsme rádi, že jsme tyto slavné postavičky přivedli k životu a můžeme je ještě více přiblížit jejich fanouškům po celém světě."

Představení Ice Age Live! Mamutí dobrodružství je strhujícím zážitkem pro malé i velké, nejen pro fanoušky Doby ledové, ale pro každého, kdo tuto show uvidí.

Více na www.livenation.cz  nebo www.stage-entertainment.com.

Vstupenky v prodeji ve sběrnách Sazka, a. s., rezervace na www.sazkaticket.cz.