Stačí jen správně odpovědět na otázku a šest soutěžících vyhrává.

Z jakého materiálu je modulární dráha společnosti Chupa Chups?

a) Železo

b) Guma

c) Dřevo

Nápovědu získáte na: www.kolopro.cz

Správné odpovědi zasílejte na číslo 9001107. Cena sms je 7 Kč. Technicky zajišťuje ATS, www.platmobilem.cz, (infolinka 296 363 199). Tvar sms DEN CHUPA  AneboBneboC JMENOaPRIJMENI ADRESA PSC. Odpovědi zasílejte od 18. 8. do 22. 8. 2017, vybereme 1. (vyhrává dres) 10., 50., 100., 110., 120. (vak plný sladkostí) správnou sms.

Udělejte radost svým začínajícím bikerům a vyhrajte pro ně pestrobarevný cyklistický dres Chupr jezdce od společnosti Chupa Chups. Zpříjemníte jim jejich koníček a můžete pak třeba vyrazit i na závody Kolo pro život, kde Chupa Chups jako jeden z partnerů akce provozuje pumptrackovou dráhu pro děti. Stačí odpovědět správně na soutěžní otázku.

Chupa Chups se dlouhodobě snaží o to, aby se děti hýbaly, a podporuje jejich zdravý pohyb. Jednou z jejich aktivit je účast na cyklistických akcích. Jedná se o každoroční projekt – seriál Kolo pro život, který běží vždy od dubna do října a jedním z partnerů je již třetím rokem zmíněná populární značka oblíbených lízátek. Cyklistické závody v různých místech po ČR se částečně zaměřují i na děti a obecně na pohyb dětí. S odbornou průpravnou jízdy na kole v terénu moc rádi pomůžou specializovaní instruktoři na pumptrackové dráze, kterou značka Chupa Chups zajišťuje na každém závodě. Na dráze se nejen děti, ale i dospělí naučí správnou techniku jízdy na kole v terénu. Pumptrack je modulární dráha (měří zhruba 50 metrů) a bikerům slouží především k nácviku rovnováhy při jízdě na kole, nechybí boule, kopečky a zatáčky.