Stačí jen správně odpovědět na otázku:

Kde se nachází mateřská výroba řeznictví ZEMAN maso-uzeniny?

a) v Brně

b) v Liberci

c) v Příbrami


Správné odpovědi zasílejte od 6. května do 8. května na emailovou adresu soutez@denik.cz.
Poukaz na 500 Kč vyhrává 10.,50.,100.,150.,200.,250., správná odpověď.

Nápovědu nejdete na webu www.prodejnyzeman.cz

Zkuste si třeba připravit jejich vyzrálé hovězí steaky. Ve chvíli, kdy ochutnáte Rump steak nebo Entrecote steak z řeznictví ZEMAN maso-uzeniny zjistíte, že dobrý steak k nám nemusí putovat přes půl světa. Pokud máte radši českou klasiku, opečte si na ohni ručně vázané Farmářské špekáčky s vysokým obsahem masa. Chcete-li pohostit větší počet strávníků, hoďte na gril jemně uzenou selečí kýtu na kosti.

Veškeré maso pochází z chovů od českých zemědělců z okolí Příbrami, kde se zároveň i zpracovává. Původu masa se tady rozhodně bát nemusíte! Historie firmy navíc sahá až do roku 1897. Od té doby se sice mnohé změnilo, ale poctivá práce v řeznictvích ZEMAN zůstává.