Stačí jen správně odpovědět na otázku:

Co je to blendování whisky?

A) míchání whisky z různých druhů

B) zrání whisky ve speciálních sudech

C) Zrání v plastových lahvích

Správné odpovědi zasílejte na číslo 9001107. Cena sms je 7 Kč. Technicky zajišťuje ATS, www.platmobilem.cz, (infolinka 296 363 199).

Tvar sms DEN WALKER  AneboBneboC JMENOaPRIJMENI ADRESA PSC. Správné odpovědi zasílejte od 15.11. do 18.11. 2017, vybereme 1.,10., 50.,100.,150.,200., správnou sms.

Nápovědu můžete najít na https://www.johnniewalker.com/cs-cz/o-whisky/druhy-whisky/

Johnnie Walker Black Label je nejprodávanější luxusní skotskou světa, kterou měl v oblibě i Winston Churchill. Je krásné zlaté barvy, s jemně sladkou vůní a s dlouze odeznívajícím „hedvábným” koncem. Současnou podobu vytvořil vnuk Johna Walkera Alexander v roce 1909.

Věděli jste, že i muži mají svůj mezinárodní den? Ne, nezoufejte. Ví to málokdo. Dokonce ani většina z nich o tom neví. Přesto je to už 18 let, kdy se kromě Dne žen a Dne matek začal slavit i Mezinárodní den mužů. Čím však v tento svátek, jehož smyslem je utužovat vztahy v rodinách a současně upozornit a připomínat kladné mužské vzory, obdarovat muže? Koupí kvalitního alkoholu - například té nejlepší skotské whisky - se určitě trefíte do černého.